YouTube Icon

Interview Questions.

Top 100+ Sap Enterprise Portal Interview Questions And Answers - Jun 01, 2020

fluid

Top 100+ Sap Enterprise Portal Interview Questions And Answers

Question 1. What Is Sap Enterprise Portal?

Answer :

SAP Enterprise Portal(EP) gives customers role-specific, Web-based and comfy get admission to to all applicable information, SAP programs and SAP offerings. Employees best need a laptop and a Web Browser, and might begin paintings once they were authenticated within the portal.

Question 2. What Components Does Sap Enterprise Portal Contain?

Answer :

SAP Enterprise Portal contains the Net Weaver components Portal, Knowledge Management, and Collaboration. In addition, SAP offers pre-defined content. At the moment the portfolio carries extra than 100 enterprise programs, which might be shipped in multiple languages.

SAP SD Interview Questions
Question 3. What Is The Relationship Between Web Dynpro And Sap Enterprise Portal? What Are Iviews And Web Dynpro Competing Technologies?

Answer :

Web Dynpro is Sap’s programming version for developing expert and interactive Web user interfaces for commercial enterprise applications.

An iView is a logical portal content material module representing a visible software or part of one. One or more iViews are mixed on a portal web page, that is then assigned to customers by the function definition. Web Dynpro UIs are incorporated in SAP Enterprise Portal with iViews.

Question four. What Personalization Functions Does Sap Enterprise Portal Provide?

Answer :

Portal roles are a relevant detail of SAP Enterprise Portal. They structure the content and are described for particular end customers.

A position is a collection of project-unique content. Roles are defined based on obligations and regions of hobby, and are created by a function administrator. A consumer can be assigned one or greater roles (as an instance, the roles worker and staff). The roles outline the content material of the portal navigation in addition to the content of the portal. Role challenge can therefore be visible as a pre-personalization of the portal - a personalization that is accomplished by means of the administrator and now not by means of the person (personalization stage 1). Depending on their permissions, users can also regulate the appearance and experience of the portal, hold consumer-precise attributes (personalization level 2), exchange portal pages by using including or deleting iViews (personalization stage 3), and customize man or woman iViews (personalization stage 4).

SAP SD Tutorial
Question 5. What Tools Does Sap Provide For Creating Portal Content?

Answer :

SAP affords tools for growing and growing portal content – depending at the target organization and the complexity of the applications.One distinguishes between

Portal Content Studio: An administration surroundings included in SAP Enterprise Portal this is used for code-unfastened improvement of portal content using wizards.

SAP NetWeaver Visual Composer: Model-based improvement of portal content material through surely the usage of picture gear.

SAP NetWeaver Developer Studio (Web Dynpro perspective): Based on the powerful Web Dynpro programming model, software developers can develop Web person interfaces for expert business programs.

SAP NetWeaver Developer Studio (J2EE + PDK perspective): The SAP NetWeaver Developer Studio gives complete help when growing Java tasks.

SAP ABAP Workbench: The ABAP Workbench affords the Business Server Page (BSP) era for growing Web consumer interfaces.

All the portal content created the usage of these gear may be seamlessly incorporated in SAP Enterprise Portal the usage of the portal offerings already presented.

SAP PM Interview Questions
Question 6. What Are The Key Features Of The Portal?

Answer :

Typical examples for the integration technology are:

Client Eventing: Enables iViews to talk with each other at the customer aspect and to speak with the portal itself.

Work Protect: Function supplying an infrastructure for managing unsaved statistics in portal applications, for example if customers navigate inside the portal without first having stored their entries in an utility.

Session Management: Contains mainly the session endurance to retain the final consultation popularity of the person (as an instance when navigating to another portal page) in addition to a server consultation termination characteristic for liberating resources on the returned-give up gadget (for instance whilst last the browser).

Portal Navigation: SAP Enterprise Portal offers more than simply navigation among individual portal pages, especially.

Object-based navigation (OBN): It affords users with a navigation feature based at the real business objects from efficient returned-stop systems.

Drag & Relate: iViews can include gadgets representing business elements of a back-give up software (as an instance purchaser). If customers pull such an object, as with Drag & Drop, and relate it to another item in the Drag&Relate goal item location, they could navigate between extraordinary packages containing similar, but now not equal commercial enterprise items.

Dynamic Navigation: The portal permits you to assign navigation items to pages and iViews as context sensitive dynamic navigation iViews. This means that navigation goals are provided dynamically depending at the motion decided on.

Question 7. Which Security Features Does Sap Enterprise Portal Offer?

Answer :

The portal gives the following safety functions to help maintain your portal relaxed.

Authentication: When customers access the portal, they ought to provide a few form of identification in the shape of user ID and password, client certificates, and so forth. The portal supports authentication with consumer ID and password, X.509 certificates, included Windows authentication, outside Web get right of entry to control equipment.

Single Sign-On: Once customers have efficaciously logged on to the portal, they are able to get entry to all information, applications, and offerings with out repeatedly having to log on.

Authorization: ACL-primarily based permissions make certain that customers can most effective access portal objects for which they have got the required authorization. Authorization for programs incorporated in the portal is handled through the structures on which the applications run.

User Management: Existing company LDAP directories for your system panorama may be leveraged by means of the portal. Alternatively consumer statistics may be retrieved from a SAP Web Application Server ABAP or from a database.

Secure Communications: Secure Sockets Layer (SSL) and Secure Network Communications (SNC) can be used to build a comfy channel between the user's Web browser, the portal server, and lower back-cease systems.

Secure community architecture: Recommendations for relaxed network architecture for the portal are available within the Portal Security Guide.

Security logging: Security-relevant events inclusive of user logon, or adjustments to permissions, are logged.

SAP PM Tutorial SAP HR Interview Questions
Question 8. How Is User Management Implemented In Sap Enterprise Portal?

Answer :

The portal makes use of the 'User Management Engine' (UME) that is an critical a part of SAP Web Application Server Java. The UME manages user and user-associated information (roles, agencies) which may be retrieved from an LDAP directory, a SAP Web Application Server Java, a database, or a combination of these. Administration equipment allowing you to manage users, groups, and roles are integrated in the portal user administrator position. A configuration device for configuring the UME is incorporated inside the portal gadget administrator position.

In addition, the UME affords many features such as self-registration with approval workflow, notification emails, and so forth.

Question nine. How Can I Integrate The User Management Of The Portal With That Of Other Systems?

Answer :

The portal consumer control is very flexible and permits you to use a diffusion of repositories for storing and retrieving person facts. In specific, it lets in you to leverage current consumer repositories for your system as opposed to having to set up a new consumer repository.

For example, in case you are the usage of your portal in a device panorama that includes many non-SAP systems, you could offer a primary person base the use of an LDAP directory and configure the portal to apply the LDAP directory as its user repository.

On the other hand, if you are using your portal in a machine panorama that includes SAP systems handiest, you could set up Central User Administration (CUA) on one of the ABAP-based totally structures and configure your portal to use the ABAP consumer management as its consumer repository.

SAP BASIS Interview Questions
Question 10. What Are Enterprise Portal Client Framework Levels ?

Answer :

0: No EPCF ServiceThis stage generates no JavaScript or Java applet framework features. Communication between iViews isn't always possible.

JavaScriptThis degree generates framework features for JavaScript.
JavaScript and AppletThis stage generates framework capabilities for JavaScript and Java applet.
SAP HR Tutorial
Question eleven. What Are The Features Of Portal Services In The Portal?

Answer :

Portal services are manner to offer capability to portal element.
Portal offerings put into effect no consumer interface
Portal service may be accessed from out facet portal framework
SAP ABAP Interview Questions
Question 12. Why Do We Need Custom Portal Services In The Portal Sap Ep?

Answer :

Can be utilized by other Portal Application
Provide commonly used Functionality
Can be exposed as webservice
SAP SD Interview Questions
Question thirteen. Sap Recommends Not To Modify The Sap Code, Then What Are The Process To Customize The Code ?

Answer :

Copy the prevailing record and rename it in line with customer name area
Create new custom issue
SAP BASIS Tutorial
Question 14. Where Can I Find More Information About User Management And Security In The Portal?

Answer :

Visit Sap’s safety pages in SAP Service Marketplace at carrier.Sap.Com/protection. You can locate the Portal Security Guide with guidelines on the way to relaxed your portal at carrier.Sap.Com/securityguide. Documentation on safety and person management is to be had on the Help Portal at assist.Sap.Com/nw04.

Question 15. What Is The Relationship Between Web Dynpro And Sap Enterprise Portal? Are Iviews And Web Dynpro Competing Technologies?

Answer :

Web Dynpro is Sap’s programming model for developing expert and interactive Web person interfaces for business packages.

An iView is a logical portal content material module representing a visual application or a part of one. One or greater iViews are blended on a portal web page, which is then assigned to users via the role definition. Web Dynpro UIs are integrated in SAP Enterprise Portal with iViews.

SAP HANA Interview Questions
Question 16. Accessing A Portal Component In The Default Mode?

Answer :

doConent ();

SAP ABAP Tutorial
Question 17. Extending Class When Developing Your Portal Components?

Answer :

AbstractPortalComponent.

SAP Security Interview Questions
Question 18. Portal Runtime Calls The Methods In The Life Cycle?

Answer :

init (), carrier (), ruin ()

SAP PM Interview Questions
Question 19. What Are The Parameters That We Have To Pass To Doconent ();?

Answer :

IPortalComponentRequest, IPortalComponentResponse;

SAP HANA Tutorial
Question 20. How Do You Access A Resource From A Request Object?

Answer :

request.GetResource ();

SAP BPC Interview Questions
Question 21. Personalization Concept What Are The Data Type Attribute Supported?

Answer :

String, Date, Select, Boolean.

Question 22. How Do You U Get The Property From The Iportalcompenentprofile?

Answer :

get Property (String)

SAP Security Tutorial
Question 23. What Is The Method Has To Be Overridden By The Class That Extends From Pageprocessorcomponent?

Answer :

get Page ();

SAP FI Interview Questions
Question 24. Give The Sequence Of Methods Execution Of Dynpage?

Answer :

doInitialization ()
doProcessAfterInput()
doProcessBeforeOutput()
SAP HR Interview Questions
Question 25. Sequence Of Method Calls When An Event Occurs?

Answer :

doProcessAfterInput()
On
doProcessBeforeOutput()
SAP BPC Tutorial
Question 26. How Do U Get The Getcurrentevent();

Answer :

IPageContext myContext = PageConectFactory.CreatePageConext(request, responce);

Event = myContext.GetCurrentevent();

SAP Netweaver Interview Questions
Question 27. Onclientclick() And Onclick() Are Specified Then Which Method Will Be Called First

Answer :

onClientClick ();

SAP BASIS Interview Questions
Question 28. What Type Of Approach Jspdynpage Uses?

Answer :

Model View Controller

SAP Netweaver Tutorial
Question 29. The Two Properties In The Component Profile Indicate That A Jsp Need To Be Compiled Into Portal Component?

Answer :

Property name = “JSP”

Property name = “ComponentType”

SAP CO Interview Questions
Question 30. How Do You Call A Jsp File?

Answer :

setJspName();

Question 31. If Java Script Is Used Which Tag Is Necessary For The Page?

Answer :

Page tag

SAP Webi Tutorial
Question 32. What Is The Scope Of The Bean?

Answer :

Session

SAP for Retail with SAP ERP 6.0 Interview Questions
Question 33. Give The Objects That Are Extend Forms The Iprincipal?

Answer :

IGroup, IRole, IUser, IUserAccount, IUserMaint.

SAP ABAP Interview Questions
Question 34. What Is The Central Object From Which All Ume Object Factories Are Obtained?

Answer :

UMFactory

Question 35. How Do U Retrieve Log On Information?

Answer :

umdata.Enhance(map);

Question 36. What Is The Return Type Of Map.Get (“”);?

Answer :

String

SAP HANA Interview Questions
Question 37. How Do U Load The Data In The Client Eventing Across The Iviews?

Answer :

EPCM.LoadClientData();

Question 38. What Is The Object Available In The Pages?

Answer :

EPCM

Question 39. What Problems Does Htmlb Overcomes On The Servlets?

Answer :

Visualization and enterprise common sense aren't separate

Development has to take care of exclusive net customers and versions

NamesSpace conflicts with shape factors

Question 40. Stored Data Is Identified By The Key …..?

Answer :

Namespace+name

SAP Security Interview Questions
Question forty one. What Are The Frame Work Levels?

Answer :

Level = 0 ….. Not supported through each JavaScript, Java

Level = 1 ----handiest with the aid of browser (java Script)

Level = 2 ----both JavaScript and Java

Question forty two. Why Do We Need Custom Portal Services In The Portal?

Answer :

Can be utilized by other Portal Application
Provide normally used Functionality
Can be exposed as webservice
SAP BPC Interview Questions
Question 43. To Build A New Portal Service Which Interface Must Be Implemented?

Answer :

IService

Question forty four. Portal Service Name Is Myservice …what Would Be The Name Of Interface That Extends Iservice?

Answer :

IMyService

Question 45. Connectorframework Is Sap Extended Api From Cci. All Methods In Connector Framework Have Methods With Suffix As Ex ()….

Answer :

False. Only some strategies

Question forty six. What Is The Method Used To Get Connection In The Java Connectors?

Answer :

Service.GetConnection();

Question 47. How Do You Get The Locale From The Request Object?

Answer :

Request.GetLocale();

Question 48. What Is The Return Type For The Table Type Structure?

Answer :

IRecordSet.

Question forty nine. Give The Name Of The Method That Returns Resource Bundle For The Current Locale?

Answer :

getResourceBundle()

Question 50. What Is The Data Type That Returns By The Method Getstring (key)?

Answer :

String

Question 51. How Do U Access The Key In The Properties File Xyz = Abc?

Answer :

getString (“xyz”)

Question 52. What Type Of Objects Can Be Translated?

Answer :

Text

Question 53. The Portal Translation Process Is Supported By Tools?

Answer :

Translation worklist coordination

Worklist translation

Question 54. To Customize The Logoff Screen To The Portal Which File Is Used To Change?

Answer :

masthead

Question fifty five. Sap Recommends Not To Modify The Sap Code, Then What Are The Process To Customize The Code?

Answer :

Copy the present record and rename it according to purchaser call space
Create new custom aspect
Question fifty six. How Can We Customize The Company Branding?

Answer :

Masthead
Through customize utility.
By having the Logo change.
Question fifty seven. What Are The Components That Are Added To Portal Desktop?

Answer :

Default Frame paintings
Themes
Question 58. What Is The Jsp Name That Contains Log On Page?

Answer :

umLogonPage.Jsp

Question fifty nine. Authschemes.Xml Is Modified To Get Custom Log On Component?

Answer :

True, Authschemes.Xml is modified to get custom go browsing element.

Question 60. How Do You Access Portal Services From Webdynpro Applications?

Answer :

WDPortalUtils

Question sixty one. Cached Objects Are Retrieved Using Which Method?

Answer :

get(key)

Question sixty two. How Can The Portal Service Access To External Web Service?

Answer :

Generate java proxy out of WSDL document with PDK
You can execute the java proxy as portal provider
Question 63. What Is An External-facing Portal?

Answer :

An external-going through portal is an implementation of the SAP NetWeaver Portal as a public Web website online.

An outside-dealing with portal is open to the net, offering content material to nameless users, inner employees and business partners and allowing users to self-check in to be able to get admission to additional content material and to customise the portal.

An outside-dealing with portal uses functions of the portal that provide Web-like behavior (as an example, use of the browser navigation buttons) and decrease the quantity of sources required to view portal pages.

Although not usually appropriate for positive resource-rich programs, the outside-going through portal can raise ROI by means of the usage of the identical platform for the organization's net and intranet implementations.

Question sixty four. What Version Of Netweaver Do I Need To Implement An External-dealing with Portal?

Answer :

SAP NetWeaver ’04 SPS 14 or better, or SAP NetWeaver 2004s SPS 6 or higher.

Question sixty five. Where Can I Find The Limitations Of Implementing An External-facing Portal Using Sap Netweaver Portal?

Answer :

SAP Note 877188 and SAP Note 853509.

Question sixty six. Why Shouldn’t I Use The External-facing Portal For Internal Implementations?

Answer :

It is usually recommended now not to apply this answer for inner use because a few functionality this is generally used for inner implementations isn't always supported.

Specifically, consultation management and WorkProtect mode aren't supported as they require the usage of the patron framework JavaScript. Therefore, a few fashionable SAP content – including Web Dynpro, SAP commercial enterprise applications and KM (specially collaboration) – that uses these features are also no longer supported.

In addition, to get the entire benefit of the performance upgrades in an external-going through portal, the content material ought to be “mild” and supported by means of the mild framework web page. Content in inner implementations usually does not meet those requirements. For greater facts on recommended content material for an external-facing portal, see the Content phase.

Question 67. Should I Use The Provided Light Framework Page For My External-going through Portal Implementations?

Answer :

Your external-going through portal need to use the mild framework web page, however we endorse which you personalize or update the out-of-the-box navigation iViews within the mild framework web page. You can effortlessly try this with the Navigation and Framework tag libraries.

Question 68. What Content Is Recommended For An External-going through Portal?

Answer :

Content within an outside-facing portal have to be supported by using the light framework web page. And with a purpose to get the overall overall performance advantages of an outside-dealing with portal, content material need to additionally be “light”.

Question 69. What Content Is Not Supported By The Light Framework Page?

Answer :

The following kinds of content material aren't supported:

Web Dynpro
SAP commercial enterprise programs
Collaboration rooms (see underneath for more information on Knowledge Management)
These packages and business packages employ the consultation termination and WorkProtect mode capabilities of the portal, which aren't supported in the light framework page.

Question 70. What Content Is Considered “mild”?

Answer :

Content that does not use plenty of sources is taken into consideration “mild”.

The following are suggestions for growing “light” content material:

Use static content material as a lot as feasible.
Avoid HTMLB.
Avoid consumer-aspect eventing (specify inside the portalapp.Xml an EPCFLevel price of 0 for no eventing).
Use the navigation tag library for navigation hyperlinks.
Use web page layouts with custom iView trays. The default iView tray makes use of HTMLB.
Do not create Related Links for iViews and pages, as the Related Links iView is considered "heavy" content material.
Make positive that any dynamic navigation iView on your content is likewise mild.
Avoid the out-of-the field Knowledge Management iViews.
Avoid using EPCM.DoNavigate Links; use ?NavigationTarget= hyperlinks alternatively, to avoid loading the EPCM framework.
Question seventy one. What Content Is Considered “heavy” And Not As Suitable For An External-going through Portal?

Answer :

The following kinds of content are taken into consideration “heavy”:

HTMLB
Knowledge Management iViews
Question seventy two. Can I Still Use Htmlb And Client-facet Eventing In An External-dealing with Portal?

Answer :

Yes, however, the portal will not revel in the overall performance advantages from the light framework page. The performance effect from HTMLB is a lot extra great than from purchaser-aspect eventing.

Question seventy three. Can I Still Use Knowledge Management (km) In An External-facing Portal?

Answer :

Yes, however with the subsequent restrictions:

KM iViews are taken into consideration “heavy” content material. Although you could run KM iViews inside the light framework web page of an outside-facing portal, a portal going for walks those iViews does not experience the performance advantages of the mild framework web page.
Browser functionality (this is, the usage of the browser’s navigational buttons, inclusive of Back, Forward and Add to Favorites) isn't always supported within KM iViews.
KM content material might not be indexed by using search engines.
KM content material cannot be accessed through the short hyperlinks implementation.
Question 74. Are Collaboration Rooms Supported In An External-dealing with Portal?

Answer :

No.

Question 75. Can I Run .Net Iviews In An External-going through Portal?

Answer :

Yes, but some HTMLB and different JavaScript documents might be loaded mechanically, making such iViews now not as mild.

Question 76. How Is Navigation Different In An External-dealing with Portal?

Answer :

In an outside-dealing with portal, the light framework web page presentations portal pages in a single frame.

When a consumer clicks on a navigation link, the following occurs:

The browser retrieves new content material for the complete browser window.

With the usual framework, new content is generally retrieved for the laptop internal page only.

The URL for the modern-day web page is displayed inside the browser deal with area.

With the usual framework web page, the URL for the portal’s home page is generally displayed.
Question 77. How Is The Light Framework Page Assigned To Users?

Answer :

Administrators create computer rules to assign computer systems to one of a kind customers.

A desktop is a aggregate of a framework page and a theme. Desktops can be assigned based on such parameters because the user name, the person groups to which the person belongs, the portal alias inside the URL, or the bandwidth of the person's connection.

Question seventy eight. Is It Possible To Switch Between The Light And Standard Framework Page While A User Is Logged In (for Example, In Order To Display Static Content In The Light Framework Page And Km Or Web Dynpro Content In The Standard Framework Page)?

Answer :

No.

As show guidelines are used to provide a user with the applicable computer while going online, the user gets a framework web page that can't exchange until the user logs off. If the person then logs on once more, the user may want to obtain a unique framework page if a specific consumer name or URL is used.

However, it's far viable to offer a light computing device containing the mild framework web page to all anonymous users and, then, provide the same old framework web page when the consumer logs in.

Question 79. Will The Pages In My External-going through Portal Be Indexed By Internet Search Engines?

Answer :

Yes. Since navigation hyperlinks in an external-dealing with portal include a complete URL that uniquely identifies a particular navigation node, search engines like google will be capable of index portal pages.

However, KM content contained within KM iViews is not listed.

For further facts on how to make your portal searchable, discuss with the search engines Web master publications.

Question 80. Can I Use Styles That Are Set In The Theme Editor With My Light Navigation Iviews?

Answer :

The default mild navigation iViews that come with the portal include patterns that may be custom designed using the Theme Editor. These patterns are listed in the Theme Editor beneath Light Top-Level Navigation and Light Detailed Navigation.

You can create your very own light navigation iViews by means of copying the default light navigation iViews and making modifications, even as maintaining the styles already defined in those iViews.In your mild navigation iViews, you can not use styles set in different regions of Theme Editor, nor can you create your own styles and hyperlink them to the Theme Editor.

Question eighty one. Can I Use The Navigation, Framework And Layout Tag Libraries To Create Navigation Iviews And Custom Layouts For The Standard Framework Page?

Answer :

Yes.

Question 82. How Is User Management Configured In An External-going through Portal?

Answer :

User management is configured just as in a widespread portal implementation, except that nameless customers are given get admission to to content material.

In an outside-facing portal, administrators should do the following:

Enable nameless customers by commencing the portal to the net and configuring the portal to simply accept anonymous customers. Anonymous customers can access the portal with the with the aid of default, anonymous users are given get entry to to the portal.
Map nameless customers to a selected person described inside the portal Guest is the default anonymous user, and this consumer is part of the Everyone, Anonymous Users and Guests corporations.
Assign content material to this person, or to the Anonymous Users organization.
Map registered users to groups. By default, self-registered customers are assigned to the Everyone institution. You can configure the machine to assign registered customers to 1 or extra specific groups.
Assign content material to the organizations to which self-registered are assigned.
Question 83. How Is Performance Improved In An External-facing Portal?

Answer :

An external-going through portal makes use of the light framework web page, which presentations portal content in a unmarried frame. This framework web page includes navigation iViews that don't use HTMLB or purchaser-facet eventing, doing away with the want to down load quite large aid files.

The following portal features were advanced to enhance the performance of an external-dealing with portal however can be used in any portal implementation:

Navigation Cache: The portal can cache navigation hierarchies and nodes. For a user with the same navigation hierarchy as a preceding person, the portal can retrieve the hierarchy from the cache as opposed to developing it again. This saves time and improves overall performance.
Short (hashed) URLs: In navigation hyperlinks, navigation nodes are certain via short GUIDs in place of the complete navigation path, which may be very long.
Resource-Sensitive Page Builder: The web page builder most effective downloads the JavaScript that is required via the cutting-edge web page or iView.
Question 84. I Have Implemented An External-facing Portal, But My Performance Is Not Much Better Than When I Used The Standard Framework Page. How Come?

Answer :

The overall performance profits in an outside-dealing with portal are because of decreasing the resources required through the framework page and navigation iViews within the framework page.

However, overall performance is also depending on the iViews that are run in an external-facing portal and the assets they require. If resource-in depth (“heavy”) programs are run in an outside dealing with portal, the performance profits might not be as important.

In addition, the Related Links navigation iView uses HTMLB and customer-facet eventing, so any web page with a Related Links iView will no longer be "mild".

Question 85. Can I Use The Features Of An External-dealing with Portal To Improve Performance In My Internal Portal?

Answer :

The performance gains from the use of the navigation cache, short URLs and aid-sensitive page builder may be used in any portal implementation.

The mild framework page is designed for use in an outside-going through portal.

Question 86. What Functionality Do I Lose As A Result Of The Performance Improvements?

Answer :

The mild framework page does not support the WorkProtect mode and session termination capabilities.

Therefore, applications that require these capabilities – such as Web Dynpro applications – might not perform well in an external-facing portal.




CFG