Interview Questions.

Top 100+ Payzippy Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Payzippy Interview Questions And Answers

Question 1. What Is Payzippy?

Answer :

PayZippy is a smart fee product built via Flipkart, which makes it extremely secure and smooth to pay on-line. Just save your card info (like card variety, expiry date, name, and so on.) as soon as with PayZippy and use it securely on any internet site with out typing or sharing this touchy records on the website

Question 2. How Safe Is Payzippy? How Can I Be Sure My Card Details Will Remain Secure?

Answer :

Your card records is one hundred% secure with PayZippy.

PayZippy uses world magnificence encryption generation even as saving your card facts on noticeably cozy structures. PayZippy's price systems have exceeded stringent security audits like PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) carried out by way of enterprise experts, to make sure that your card facts stays safe and guarded at all times.

Payroll Management Interview Questions
Question three. What Are The Benefits Of Using Payzippy?

Answer :

PayZIppy helps you to pay on-line with out the bulky procedure of typing the complete card info each unmarried time. That's speedy and extremely handy

Do you get anxious while a website asks you for your card details? Imagine being able to use your card on any website, with out sharing the sensitive card info with that internet site

With PayZippy, you get the identical pinnacle-notch customer support that Flipkart is thought for. No extra stressful approximately a pending price or behind schedule refund. PayZippy takes care of all of your charge troubles, so you can sit down lower back and relax.

Question four. Is Payzippy Free Or Are There Any Charges ?

Answer :

It's completely FREE. There are no costs. PayZippy makes cash by means of charging a nominal fee to the merchant/internet site (E.G. Flipkart, MakeMyTrip, and so forth.) for every a hit transaction.

Payroll Management Tutorial
Question five. Is Payzippy Only For Flipkart Customers ?

Answer :

Not at all! PayZippy is for all of us

SAP Payroll Interview Questions
Question 6. I Am A Flipkart Customer With My Card Saved On Flipkart.Com. How Can I Start Using Payzippy ?

Answer :

You can get started with PayZippy in two ways:

While setting an order on Flipkart.Com, pick out PayZippy as the mode of fee at the price choice step. You will see a button "Move my stored cards to PayZippy". Just click on the button to create your PayZippy account with your cards securely saved with PayZippy.

You will get hold of an e-mail from PayZippy containing a at ease link to create your PayZippy account. Just click on on that hyperlink and your saved cards might be securely migrated to your new PayZippy account.

Question 7. What All Card Information Does Payzippy Store ?

Answer :

PayZippy shops your card number, cardholder call and card expiry date. We do now not save your card's CVV wide variety or 3-d Secure password.

SAP Payroll Tutorial PayPal Interview Questions
Question eight. Where All Can I Use Payzippy ?

Answer :

You can use PayZippy on all your preferred websites inclusive of:

BabyOye, BlueStone, Flipkart, LensKart, MakeMyTrip, Travelyaari, TrendIn, YepMe, Zansaar and extra

Question nine. How Do I Verify My Mobile Number ?

Answer :

Sign in to your PayZippy account. Go to the Profile page. You'll see a "Verify" hyperlink subsequent in your mobile number. Click on the link to acquire a relaxed code to your cellular through SMS. Just enter the code and you are completed.

Oracle Accounts Payable Interview Questions
Question 10. What's This "hold Me Logged In" Option? Why Should I Use It ?

Answer :

This option saves you from the pain of coming into your PayZippy password on every occasion you want to sign in on your PayZippy account on a given device. So, if you allow this feature whilst using PayZippy to your pc/PC, we are able to not ask you to enter your PayZippy password when you operate PayZippy from this same computer/PC next time. If you do no longer use this option then you will be required to enter your PayZippy password.

Hence, it's miles recommended that you usually hold this option enabled.

Question 11. What Payment Options Are Available In Payzippy ?

Answer :

With PayZippy you could pay the usage of credit/debit playing cards and net banking.

Oracle Payroll Interview Questions
Question 12. I Use Net Banking. What's In It For Me?

Answer :

PayZippy's promise of convenient bills isn't confined to just saving of playing cards. We presently assist 53 net-banking alternatives.

Payroll Management Interview Questions
Question thirteen. Can I Store Prepaid Balance In My Payzippy Account ?

Answer :

Not as of now, but we plan to enable pay as you go stability soon. You will then be capable of topup cash into your PayZippy account and use it across all your favorite websites

Question 14. I Am A Flipkart Customer With My Card Saved On Flipkart.Com. Why Should I Use Payzippy ?

Answer :

With PayZippy, you could make your saved playing cards work more difficult for you. PayZippy offers you the equal comfort of quicker checkout at all your other favorite web sites which includes BabyOye, BlueStone, JustEat, LensKart, MakeMyTrip, Travelyaari, TrendIn, YepMe, Zansaar and extra.

Question 15. How Many Cards Can I Save With Payzippy ?

Answer :

You can shop upto 10 playing cards as of now.

Question 16. What All Cards Can I Save With Payzippy ?

Answer :

You can keep any Credit/Debit card issued by using any Indian/International bank, wearing the MasterCard, VISA, Maestro or American Express logo.

Question 17. How Do I Save My Card(s) With Payzippy ?

Answer :

You can save your cards with PayZippy in  easy methods:

By signing in on your Account on PayZippy.Com. Once you are signed in you can view/edit/delete your cards and additionally add a brand new card. While adding a card, you will be required to go into the card variety, call on card and card expiry date. We by no means ask for or save CVV wide variety and 3D Secure password.

You can also store your card on the time of creating a fee via PayZippy. When entering the cardboard info, keep the option "Save this card with PayZippy" selected, and your card will get securely stored on your PayZippy account.

Question 18. If I Have Saved My Card With Payzippy, Can I Use Any Other New Payment Instrument To Pay ?

Answer :

Absolutely! With PayZippy, you get the choice to both use your stored card or use some other charge instrument like a brand new credit score/debit card or net banking.

SAP Payroll Interview Questions
Question 19. Can I Delete My Cards From Payzippy ?

Answer :

Yes, you may delete your cards each time.

Question 20. How Do I Delete My Card From Payzippy ?

Answer :

You can delete your card from PayZippy in  smooth methods:

At the time of creating a charge via PayZippy, you may be capable of view your saved card(s). You can then delete a card by clicking on "X" icon.

You also can delete your card(s) by signing in in your PayZippy Account on PayZippy.Com. Once you check in, you'll be able to view your card(s) saved for your PayZippy account. You can now delete any card with the aid of clicking on "X" icon.

Question 21. I Typed An Incorrect Card Number By Mistake When Saving My Card With Payzippy. How Do I Correct It ?

Answer :

If you typed an incorrect card quantity or name or card expiry date, you'll want to delete the card and add the card again with the suitable information.

Question 22. What Is 3d Secure Password ?

Answer :

The three-D Secure Password is an additional authentication layer that is obligatory for all on-line card transactions. In addition to the cardboard info (Card range, Expiry date, CVV, Name) that are present on the card, a password that is recognised only its owner is needed to complete any charge. This makes paying online more cozy. 3-D Secure Password is branded as 'Verified by way of Visa' and 'MasterCard SecureCode' by way of Visa and MasterCard respectively.




CFG