Interview Questions.

Top 100+ Innowera Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Innowera Interview Questions And Answers

Question 1. What Is Process Runner?

Answer :

Process Runner is an automation device that permits data upload and download among Microsoft Excel and SAP - without writing any code or script.

Question 2. Why Use Process Runner?

Answer :

Process Runner can dispose of guide records access to SAP, and is a far greater bendy opportunity to automation than LSMW, BDC, SM35, and SHDB solutions, as scripts created in Process Runner can easily be changed and changed thru a drag and drop interface.

Process Runner is easy to use and does not require any programming enjoy.

In addition to Transaction automation; Data Extraction, GUI Scripting automation, and BAPI automation also are feasible with Process Runner.

Microsoft Excel Interview Questions
Question 3. Who Will Benefit The Most From Process Runner?

Answer :

Users who are answerable for keeping facts great in SAP, who desires to extract records from SAP on a normal foundation, or who need to upload statistics to SAP on a normal foundation will advantage from Process Runner.

Typically users are:

Data and Process Owners in all the SAP modules
SAP Data Conversion Team Members
SAP Deployment Team Members
Process Team Members
SAP Security Team Members
SAP/IT Support Team Members
Question 4. How Often Do I Need To Upgrade Innowera Process Runner?

Answer :

Ideally, we endorse which you upgrade your Process Runner once a 12 months. You might require upgrading earlier than that in any of the subsequent eventualities:

New SAP GUI releases
New Excel releases
Major Backend releases from SAP (i.E. Ehp 5, Ehp 6)
OS releases (Win7 & Win8)
New feature launch through Innowera that you will be inquisitive about.
Defect that changed into addressed and applicable to you, or
You may additionally need to improve whilst cautioned via the Innowera guide group.

Microsoft Excel Tutorial
Question 5. Does Process Runner Work In Hr, Pp, Mm And Fi Modules? How About Other Modules?

Answer :

Yes, Process Runners works in HR, PP, MM, FI, FI-CO, CO-PA and all other modules.

SAP HANA Interview Questions
Question 6. Can Process Runner Use Z Or Custom Transactions? How About Custom Bapis?

Answer :

Yes, Process Runner can use Z or Custom transactions or Custom BAPIs. Process Runner will run those as if they have been standard transactions or BAPIs.

Question 7. Can Process Runner Handle Grid Control, Table Control, Text Control, Alv Grids, Tree Control, And Other Enjoy Controls And Screens?

Answer :

Process Runner uses 4 technologies for SAP automation. The Transaction (TX) era has the equal Grid Control, Table Control, Text Control, and so forth. Abilties and boundaries as ABAP/LSMW/BDC. However, Process Runner additionally offers GUI Scripting (GU) generation, which extends capability of what isn't available with ABAP/LSMW/BDC and handles now not best these controls however also ALV Grids, Tree Control and lots of different Enjoy Controls and Screens which can be generally not possible to deal with the usage of conventional technology.

SAP HANA Tutorial SAP HANA BI Development Interview Questions
Question eight. What Is Eshare?

Answer :

EShare stands for Enterprise Sharing. EShare allows one or extra Process Runner customers to percentage, control and control Process Runner files. EShare offers many superior functions that conventional network based totally record sharing answers cannot.

EShare changed into advanced by way of Innowera to enhance group productivity by means of taking into account smooth file sharing and collaboration across your business enterprise. EShare is a totally non-obligatory function and can be delivered if needed at a later date.

Question nine. What Is Bapi?

Answer :

BAPI is an SAP acronym which stands for Business Application Programming Interface. BAPIs are at the coronary heart of SAP's Business Framework. They are essentially APIs for the SAP international which permit other programs (like Process Runner) to talk to commercial enterprise items and tactics saved inside SAP.

Sap Hana Modeling Interview Questions
Question 10. What Are Alternatives To Process Runner?

Answer :

Alternatives encompass manual access, using ABAP programming, ECATT / ECATT / LSMW, or every other device like Process Runner.

Question eleven. Why Not Use Some Of The Alternatives To Process Runner?

Answer :

Alternative answers are commonly very expensive and do now not react as fast as your situation may demand.

For example, if you use guide entry technique, it is able to be expensive, could be extraordinarily slow, and can be concern to human mistakes. Error trapping and correction is also not smooth.

ABAP, SECAT, CATT, and LSMW - all have some commonplace troubles:

ABAP, SECAT, CATT, or LSMW are too technical for the general public.
Experts who knows these technologies are generally very expensive, centralized, and difficult to get entry to or in any other case hard to reach throughout organizational limitations.
Even with approval to make use of and create those solutions, you're nevertheless dependent on information, system owners, and BASIS and trade management employees to paintings in best synchronization before you may put in force their use in a production environment. In short, you're restricted through the release method with these technologies.
Your SAP panorama can be littered with one-time use and throw away conversion packages that have misplaced their relevancy due to prohibitive amendment and replace prices.
Overall User action time and SAP execution time is longer to seriously longer compared to going for walks system with Process Runner.
These technology are continuously and significantly changing as SAP releases modifications.
When something does not work: SAP does not offer direct assist. If you have got questions or troubles, you'll be routed to a normal OSS help method or can be directed to a consulting institution. In evaluation, we at Innowera will speedy help you to come back to the right decision.
Sap Hana Vora Interview Questions
Question 12. How Does Process Runner Compare To Other Third Party Software In This Segment?

Answer :

We assume we are the great. But you need to be the decide. Here's why we think we are the quality.

With Process Runner, Transaction automation, BAPI automation, Data extraction, and Enjoy automation (utilising GUI Scripting technology or BAPI generation) are all viable with Process Runner, from one stand-on my own application.
Process Runner has additional functions, such as Parallel Processing, Share, iBook (Excel embedded proper to your script, so your records is saved along side your script), Dynamic Row Splitting (lets in you to upload document of extra than 999 lines to SAP), and Test Run (allows you to test statistics against SAP on a line by using line foundation, with out without a doubt committing facts to SAP), just to name some.
Process Runner is easy to use, absolutely script less and springs in a cutting-edge interface - centered towards a non-technical workforce.
We encourage you to bookmark Innowera.Com. Find and evaluate different tools so that you can see the distinction for yourself. We are very sure that you'll come again right here.

Microsoft Excel Interview Questions
Question thirteen. Does Process Runner Support Sap Hana Without Any Additional Updates?

Answer :

SAP HANA as a backend database is robotically supported by way of Process Runner, Excel Add-in, and Process Runner DB. No additional updates are required.

Question 14. Does Innowera Have A Mass Update Product For Sap That Works With Third Party Database Products As Well As With Sap Hana And Sap S/4hana?

Answer :

Yes, Innowera is the handiest company in our space who provides mass replace software well matched with databases and SAP HANA database.

Process Runner DB lets in users to upload and download statistics among linked database tables of a number of the maximum famous database structures nowadays and your SAP systems and now helps SAP HANA and SAP S/4HANA.

Question 15. Does Transitioning To Sap Hana And Sap S/4hana Mean We Have To Change The Process Runner Scripts We Have Already Recorded?

Answer :

Presuming that your organisation is imposing HANA as a backend for your existing ECC, that transition have to NOT require any re-scripting, because the transition is happening at the database layer on the backend.

While transitioning to HANA, your SAP gadget may be upgraded to the following stage. In a few uncommon cases, there may be an add/alternate to a discipline or display in a transaction code, and if you had been the use of that precise display or discipline, you'll have to make a few minor changes to your script. While this not often happens, if it does, Process Runner will provide a go back message that it can't find that particular display screen/discipline. If wanted, our help group might be to be had to help you with editing your script to account for the change in SAP.

Sap Hana Xsjs Interview Questions
Question sixteen. Which Sap Release Does Process Runner Work With?

Answer :

Process Runner works on all the current SAP releases. See facet bar in this web page for updated machine requirements and supported systems.

Question 17. Do I Have To Install Anything In My Sap System To Make Process Runner Work?

Answer :

No, you do now not have to install something in SAP to make Process Runner paintings. Once you put in Process Runner to your computing device, it's going to paintings if you have required SAP authorization.

Sap Hana Sql Script Interview Questions
Question 18. How Does Process Runner Use Sap Security?

Answer :

When you operate Process Runner with SAP, it will ask you to login to SAP. You will have to input a user id and password (if you are the use of SNC or SSO, it will automatically log you in the same manner SAP GUI does). Process Runner makes use of that statistics with SAP to first authenticate the person. All subsequent verbal exchange with SAP is primarily based on that User ID authorization as set in that SAP device. There is no backdoor or exception to this technique as that is the simplest manner SAP permits every other faraway utility to communicate and this is the only manner Process Runner communicates with SAP. This makes Process Runner fully compliant with SAP security and authorization objects you've got applied for that consumer.

SAP HANA Interview Questions
Question 19. Can Process Runner Transaction (tx) Technology Do Direct Table Updates?

Answer :

No. Process Runner Transaction cannot do direct table updates.

Question 20. Does Process Runner Support Sap Business One, Success Factors And Business Objects?

Answer :

No, Process Runner generation does now not work with SAP Business One, SAP Success Factors and SAP Business Objects.

Demandware Interview Questions
Question 21. How Does Process Runner Communicate With Sap?

Answer :

Process Runner makes Remote Function Calls (RFC) and GUI Scripting calls to SAP.

Question 22. Does Process Runner Support French, German And Other European Languages?

Answer :

Process Runner supports European languages for upload/down load operations to and from SAP. Process Runner's person interface is to be had in English (US), German, French, Spanish and Portuguese.

Question 23. Does Process Runner Support Japanese, Chinese And Other Far Eastern Languages?

Answer :

Process Runner is a Unicode conscious application. If your SAP server is also Unicode, it'll assist those languages. However, Process Runner's person interface is currently simplest available in English (US), German (Germany), French (France), Spanish (Spanish) and Portuguese (Brazil) presently.

Mythology Interview Questions
Question 24. Can Process Runner Be Hosted Via Citrix?

Answer :

Yes, Process Runner may be hosted thru Citrix; but you will want to have a particular license.

SAP HANA BI Development Interview Questions
Question 25. What Happens If A Field Is Added Or Removed In Sap Due To An Upgrade Or Other Changes? Is It Possible To Add Or Remove Fields To A Transaction Script Without Recreating The Entire Script?

Answer :

Adding new obligatory fields to a Transaction are commemorated robotically. Changes to monitors and fields are automatically detected at run time. If a new subject is delivered to SAP however not to the script, it may be brought manually by way of the Designer with out recreating the whole script. Similarly, if a field is eliminated but used within the script, the script will surely errors our and the fashion designer can suppress the sector with minimal efforts. If you are the use of the Business API (BAPI) generation, such adjustments are almost obvious as SAP generally guarantees that BAPIs are forward well suited.

Question 26. Where Can I Get Information On The Validation Of Process Runner For The Pharmaceutical And Medical Devices Industries?

Answer :

The Innowera Software Validation Kit changed into created to aid clients of their validation efforts. The software program validation package is a downloadable ZIP report which includes details about our validation process, software improvement life cycle, and different applicable information.

Looker Interview Questions
Question 27. What Is A Normal Return On Investment (roi)?

Answer :

It depends on your use case. Typically an investment in Process Runner licensing is recouped inside some weeks to much less than a 12 months. In a few instances it could be as brief as a few hours to a couple of days. Please contact us and we allow you to determine your ROI.

Sap Hana Modeling Interview Questions
Question 28. Does Innowera Process Runner Have An Export Classification Control Number (eccn)?

Answer :

Yes, Innowera Process Runner has an Export Classification Control Number (ECCN). Process Runner's ECCN is # 5D992. The first individual refers to the Category Group (5 = Telecomm. & Information Security), the second individual refers back to the Product Group (D = Software), and the closing three digits consult with the Type of Controls (992 = Anti-terrorism or United Nations). However, Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) range isn't relevant for Process Runner.

Question 29. Does Process Runner Have Any Export License Exceptions?

Answer :

Process Runner does now not have any export license exception. A license exception is an authorization that lets in you to export, beneath stated situations, gadgets situation to the Export Administration Regulations (EAR) that would otherwise require a license based at the ECCN and vacation spot.

Kofax Interview Questions
Question 30. What Is The Basis Of The Export Control Classification Number (eccn) Determination For Process Runner?

Answer :

The ECCN for Innowera Process Runner is decided by way of self-classification as according to government guidelines. Innowera has self-labeled its ECCN and a class date isn't applicable as it's far self-classified. The right type of an object is important to determine any licensing requirements below the Export Administration Regulations (EAR).

Question 31. Is Any Cryptography Used In Process Runner Applications?

Answer :

Cryptography is used in encrypting various documents within programs.

Question 32. How Old Is Innowera?

Answer :

Innowera was founded in 2007 and started out presenting its merchandise in 2008.

Juniper Networks Interview Questions
Question 33. Where Is Innowera Located?

Answer :

Innowera is placed in Las Colinas, Irving, Texas, USA. Address and phone statistics may be discovered on our Contact Us page.

Sap Hana Vora Interview Questions
Question 34. Why Innowera?

Answer :

Innowera is one of the first groups to offer an smooth-to-use, Transaction, Data Extraction, BAPI, and GUI Scripting based software product, centered to a non-technical personnel. Innowera's founder Mickey Shah changed into the primary to deliver SAP transaction automation software program back in 2000, and now through Innowera maintains to provide technical leadership inside the SAP automation marketplace.

Innowera has greatly elevated the breadth and intensity of its SAP automation answers, from its core product Process Runner. Customers who take advantage of our complete product presenting, can execute SAP methods from Android and IOS devices (Innowera Web and Mobile Solution), a Command Prompt (Process Runner Command Prompt), Email (Email Runner), Excel (Process Runner Excel Add-in & Innowera Easy Workflow), SharePoint (SAP-SharePoint Integration), the Web (Innowera Web Runner), and their own application (SKD Development Kit).




CFG