Interview Questions.

Top 100+ Ilu Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Ilu Interview Questions And Answers

Question 1. What Are The Differences Between Malloc() And Calloc()? What Are Macros? What Are Its Advantages And Disadvantages?

Answer :

Both malloc and calloc are used for allocating reminiscence dynamically.But the distinction is,in malloc elements are not initialised and hence holding garbage values wherein as in calloc the factors are get initialised.
Macros are used for speed up the technique.The downside is they're now not having type_check phenomenon.
Question 2. Explain The Full Form Of Ilu?

Answer :

Inter-Language Unification: Inter-Language Unification or ILU is a technique for laptop systems to alternate facts.

Perl Scripting Interview Questions
Question three. What Is Ilu?

Answer :

One full shape of ILU is Inter-Language Unification machine.

Question four. What Is <graphics.H> Library In C?

Answer :

In the TurboC++ editor, goto menu :

Options->Linker->Libraries and check the 'Graphics library' option.
Usually it's far unchecked.
Perl Scripting Tutorial
Question 5. Explain Lpctstr? What Does Lp Denote It?

Answer :

LPCTSTR denotes "Long Pointer Const to String". Declaration may be written as const long* str[];LP denotes Long Pointer.
LPCTSTR = Long Pointer to a Const TCHAR String
LPCTSTR = const char* or const wchar_t* depending on _UNICODE
LP - LONG POINTER.
VBScript Advanced Interview Questions
Question 6. Explain A Dangling Pointer?

Answer :

Those suggestions which pointing to a memory block which is not any extra exist in the memory. For example Suppose two guidelines are pointing to the identical reminiscence region and reminiscence is freed the use of firstpointer variable however 2d pointer continues to be pointing to the equal reminiscence vicinity. The second pointer is a hanging pointer.

Question 7. Explain How To Convert Decimal To Binary And Its Formula?

Answer :

Its very simple ,just divide the decimal wide variety by using 2 and be aware down the remainder(a good way to be both 1 or zero) ,however divide the quotient acquired inside the first step and be aware down the remainder repeat the step until u get 0 as quotient n write the remainders in opposite order which means the last step the rest will b e the leftmost digit of the binary equal of given decimal quantity.

Computer Fundamentals Tutorial Computer Fundamentals Interview Questions
Question 8. Explain Which Is The Most Powerful Programing Language And Why?

Answer :

Java is a good programming language because it's miles a platform unbiased programming language.It use BYTE code.It additionally use graphics.Provide encapsulation.

Question 9. Explain In Vb Which Control Does Not Have Event?

Answer :

Common conversation manage.

Mac OS X Deployment Interview Questions




CFG