Interview Questions.

Top 100+ Handball Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Handball Interview Questions And Answers

Question 1. How Many Players From Each Team Are Allowed To Be On The Field?

Answer :

The recreation turned into delivered on the 1936 Olympics in Berlin, because the 11-participant outside sport. When it become introduced at the 1972 Olympics, it was 7-participant indoor recreation.

Question 2. What Size Is Handball Court?

Answer :

It features 2x3m goals at every end. Each purpose is surrounded by way of 6m aim place (26m radius arcs).

Volleyball Interview Questions
Question 3. There Is No Shot Clock?

Answer :

There is no shot clock, but if the referees think the player hasn't been seeking to score, then team will lose the ball, whether or not after 30 seconds or three mins.

Question four. Penalties Are Thrown From What Distance?

Answer :

For instance, if a defender fouls you even as you are making a reasonably sure shot at aim, then you get a 7m throw.

Volleyball Tutorial
Question 5. Which Of The Following Is Not Punishment In Handball?

Answer :

After three 2 minute suspensions, players get a red card, but he is changed with some other player after 2 minutes. Simple fouls get no punishment. Yellow card is given, for instance, after brutal push. Second yellow card is pink card.

Question 6. Which Ukrainian (soviet) Player, Was Elected By International Handball Federation As A Female Player Of The Century, And Won The 1976 And 1980 Olympic Gold Medal?

Answer :

Turtschina become 1982 and 1986 international champion in 1970, 1971, 1972, 1973, 1975, 1977, 1981, 1983, 1985, and 1986 European Cup winner with Spartak Kiev. Kretzschmar became global champion 1971, 1975, and 1978. She won  Olympics medals with Germany and she become European Cup winner with SC Leipzig (1974).

Question 7. Which Of The Following Players Won 1990 World Championship With Sweden?

Answer :

Wislander is one of the fine handballers in records. In 1993 and 1995 he received the bronze medal at World Championship, and 1992 Olympic silver medal. He changed into global handball participant of the year 1990. Richardson received WC 1995 with France, and 1993 European Cup with OM Vitrolles, global handball participant of the yr 1995. Russian Lavrov changed into Olympic champion 1988, and 1992 and 1993 global champion.

Question eight. Sung-good enough Oj Played For Which Asian Country?

Answer :

Korea was 1988 and 1992 Olympic champion (ladies). 1995 they gained WC.

Question 9. Beach Handball Does Not Exist?

Answer :

The floor of the gambling court must include a layer of sand this is at least forty cm deep. The playing area is 15m long and 12m extensive. The sport consists of  halves, every half lasts 10 minutes. Team consists of up to 8 players; a most of 4 gamers in step with group may be at the gambling court docket.

Question 10. Which Team Won The European Champion Cups From 1996-2000?

Answer :

Barcelona defeated Zagreb in very last 1997, 1998, and 1999. Zagreb gained Champions Cup 1992 and 1993.

Question eleven. Which Team Won Men's European Championship 1994, 1998, And 2000?

Answer :

Russia gained EC 1998. Spain gained silver medals 1996 and 1998.

Question 12. Which One Of The Following Teams Won Women's European Championship In 1994 And 1996?

Answer :

Norway gained 1998; Denmark took silver medal that identical year. One of the nice Danish players at that time become Anja Andersen, world handball participant of the yr 1997. Her autobiography was a great-supplier in Denmark.

Volleyball Interview Questions
Question thirteen. Germany Is Cradle Of The Handball?

Answer :

The founding fathers of area Handball were German physical schooling experts, who gained popularity for area Handball as a separate game at the turn of the century, primarily based on the video games of Raffle (seize ball) and Koningsbergball. In 1917, a German known as Max Haiser and drew up the first set of rules for discipline Handball. In 1919, Berlin sports activities trainer Karl Schelenz released this form of Handball, performed on tremendous outdoor pitch. Later on the progressed the regulations. In 1938 the primary subject Handball WC become also performed in Germany.

Question 14. Who Is Babacar Fall?

Answer :

Babacar Fall, a former vice president of the IHF (International Handball Federation), president of African Handball Confederation, and president of Senegal Handball Association died 1993. For nearly 30 years he turned into active in Handball, and his paintings won reputation while 3 major events had been offered to Africa: the 1986 Congress in Senegal, the 1989 Junior WC in Nigeria, and 1993 Junior WC in Egypt.

Question 15. Which Of The Following Teams Won Men's World Championship 2003?

Answer :

Germany took silver medal, France bronze and Spain was 4th. That is a primary WC identify for Croatia, they gained gold Olympic medal in Atlanta 1996.

Question 16. When Was The International Handball Federation Founded?

Answer :

In 1946

Question 17. When Was Handball Introduced Into The Olympic Games?

Answer :

At berlins in 1936 as an eleven - a - facet outside game.

Question 18. When Was The Standard Size Of Team Fixed As Seven - A - Sides?

Answer :

In 1952

Question 19. Which Countries Have Won The Olympic Gold For Men?

Answer :

Yugoslavia (1972 and 1984), USSR (1976) and East Germany (1980).

Question 20. Which Countries Have Won The Olympic Gold The Women?

Answer :

USSR (1976 and 1980) and Yugoslavia (1984).

Question 21. Which Country Has Won Most Titles In The World Championship?

Answer :

Romania with 4 men’s and three women’s titles from 1956 to 1974.

Question 22. 1999 World Men’s Handball Championship Was Held In Which Country; And Who Was The Winner?

Answer :

It became held in Egypt and the winner was Sweden.

Question 23. In 2001 World Men’s Handball Championship Was Held In Which Country?

Answer :

France

Question 24. Who Won The Final In 2001 World Cup?

Answer :

France

Question 25. Which Country Won The 2003 World Cup?

Answer :

Croatia

Question 26. Who Won The 2003 World Women’s Handball Championship?

Answer :

France.

Question 27. In 2009 Men’s Championship Who Won The Finals?

Answer :

France

Question 28. In 2009 Women’s Handball Championship Which Country Was The Winner?

Answer :

Ukraine

Question 29. Where Is The Venue Of 2011 World Handball Championship?

Answer :

Sweden




CFG