Interview Questions.

Top 100+ German Student Visa Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ German Student Visa Interview Questions And Answers

Question 1. Why Do You Want To Study In Germany?

Answer :

Germany is the 0.33 maximum famous destination among international student in the world. It is an appealing area to observe and German University degree are exceedingly respected by way of employers international.

Question 2. Why Did You Decided To Study In This University?

Answer :

This university is imparting the courses wherein I am mainly involved. I have visited their legitimate internet site  to induce loads of statistics concerning the university. I became absolutely impressed  via their profile and also the route programmed.

Visa Application Process Interview Questions
Question three. Why Did You Choose This Course? Is It Relevant To Your Previous Study?

Answer :

I even have chosen this direction because previously I have carried out my have a look at related to this area. Doing this path will add information to my preceding examine.

Question 4. Do You Plan To Work There?

Answer :

No, I don't have any plans to work there. My own family stays in my country, I have a few duties toward them. So, after educating myself inside the contemporary technology, I will set up to come back lower back to my domestic u . S . A . And make contributions in my privately held organization.

Question 5. Why Do You Prefer Germany?

Answer :

Germany is most power full usa of global , German people is engineering is strength of knowledge so we prefer of Germany, and additionally engineering is maximum proper magnifier machinery organisation is handiest on Germany primarily based.

B1 Visa Interview Questions
Question 6. What You Would Like To Do After Your Course?

Answer :

The German Government have given an possibility to live 1 12 months after final touch of my Course. In this time I would love to get a activity that suitable for my destiny aim to grow to be technically robust. My final aim is to move lower back to my country and make use of my skills for the improvement of my Country.

Question 7. Do You Know German?

Answer :

I actually have very confined expertise on German language. But university will offer instructions to improve my Language competencies which might be want to mingle with the human beings.

B2 Visitor visa Interview Questions
Question eight. Who Is Sponsoring This Trip?

Answer :

MY Father / Family / We have taken an education loan.

Question nine. Are There Any Age Limits To Apply For Postgraduate Study Programs (masters And Ph.D.) In Germany?

Answer :

No, there are not any limitations set on age.

C1/D Visa Interview Questions




CFG