Interview Questions.

Top 100+ Foundation Framework Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Foundation Framework Interview Questions And Answers

Question 1. What Is Foundation?

Answer :

Foundation is a the front-stop framework this is for designing stunning responsive websites. This framework is well suited with all kinds of gadgets and affords you with HTML, CSS and JavaScript plug-in.

Question 2. What Are The Features Of Foundation?

Answer :

Features of basis are:

It has powerful grid device.
It offers responsive design.
Supports mobile first technique.
It offers UI components and funky JavaScript plug-ins.
It provides customizable and extensible HTML templates.
HTML Interview Questions
Question three. What Is Zurb Template?

Answer :

ZURB Template: Combination of JavaScript, CSS/SCSS, Handlebars template, photo compression, markup shape, and uses SASS processing.

Question 4. What Are The Features Of Flex Grid In Foundation?

Answer :

Features of Flex Grid are:

Importing
Advanced Sizing
Responsive Adjustments
Column Alignment
Source Ordering
Sass Reference
HTML Tutorial
Question 5. What Are The Types Of Form Elements Used In Foundation?

Answer :

Types of shape factors are:

Form Basics
Help Text
Label Positioning
Inline Labels and Buttons
Custom Controls
SASS Reference
Java Script Interview Questions
Question 6. What Are The Types Of Plugins Used In Foundation?

Answer :

Types of plugins utilized in Foundation are:

Abide
Equalizer
Interchange
Toggler
Sticky
Question 7. What Is Abide?

Answer :

Abide is a sort of plug-in which is used within the inside the HTML5 shape validation library with native API using the required attributes and styles.

Java Script Tutorial MVC Framework Interview Questions
Question 8. What Is Toggle In Foundation?

Answer :

Toggle is a form of plug-in this is used to interchange from one placing to another.

Question 9. What Is Breadcrumbs?

Answer :

Breadcrumb is used to specify the present day vicinity for a site within navigational hierarchy.

Microsoft Entity Framework Interview Questions
Question 10. What Is Drilldown Menu?

Answer :

Drilldown Menu is a plug-wherein is used to create submenus in primary menu within the slider format.

MVC Framework Tutorial
Question eleven. What Is Accordion Menu?

Answer :

Accordion Menu is used to display the collapsible menu with accordion consequences. Accordion Menu also presents assist for auto crumble using the Accordion Menu plug-in.

CSS Advanced Interview Questions
Question 12. What Is Magellan In Foundation?

Answer :

Magellan is used to create a navigation that's in a hard and fast position.

It is also used to track the navigation listing on a web page.

HTML Interview Questions
Question 13. How To Install Motion Ui Library In Your Project By Using Npm?

Answer :

By the use of the following code: $ npm set up motion-ui --store-dev.

Microsoft Entity Framework Tutorial
Question 14. What Is Hamburger In Foundation?

Answer :

HAMBURGER is used for growing menu icon with the following parameters (width, top, wide variety of bars and colors).




CFG