Interview Questions.

Top 100+ Diu Fort, Diu Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Diu Fort, Diu Interview Questions And Answers

Question 1. When Were Daman And Diu Established?

Answer :

30 May 1987.

Question 2. What Is The Capital Of Daman And Diu?

Answer :

Daman.

Golconda Fort, Hyderabad Interview Questions
Question three. Who Is The Government Member Of Parliament?

Answer :

Lalubhai Patel.

Question four. Who Is The Government Administrator Of Daman And Diu?

Answer :

Praful Khoda Patel.

Agra Fort,Agra Tutorial
Question five. Total Area Of Daman And Diu?

Answer :

102 km2.

Fatehpur Sikri Fort Interview Questions
Question 6. Area Rank Of The State?

Answer :

35th.

Question 7. Total Population Of The State?

Answer :

242,9119(2011 census).

Bhadra Fort, Ahmedabad Tutorial
Question 8. Official Languages In Diu?

Answer :

Konkani, Gujarati, Hindi, English.

Question 9. Number Of Districts?

Answer :

2(Two).

Question 10. The Total Length Of Roads In Daman Are ____?

Answer :

191 km.

Gwalior Fort, Gwalior Tutorial
Question 11. The Total Length Of Roads In Diu Are ____?

Answer :

seventy eight km.

Question 12. There Are _____ Small-scale And Medium-scale Industries In Daman And Diu?

Answer :

2930.

Golconda Fort, Hyderabad Interview Questions
Question 13. Daman And Diu Is A Union Territory In ____?

Answer :

Western India.

Golconda Fort, Hyderabad Tutorial
Question 14. Which Temple Is Dedicated To Mahavir Swami?

Answer :

Jain Temple.

Question 15. The 18th-century Temple Is Situated In The Northern Region Of Nani Daman Fort?

Answer :

Jain Temple.

Question sixteen. The Diu Fort Was Built By?

Answer :

Portuguese.

Aguada Fort, Goa Tutorial
Question 17. The Battle Of Diu Was Fought In The Year?

Answer :

1509.




CFG