Interview Questions.

Top 100+ Bid Security Enhancement (bse) Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Bid Security Enhancement (bse) Interview Questions And Answers

Question 1. If The Solution Supports The Encryption Of Table Extension At The Header/object Level?

Answer :

Yes the solution guide the encryption of desk extension on the Header/Item degree.

Question 2. Item Level Attachments Belongs To The Technical Response Or The Price Response?

Answer :

The item degree attachments belongs to the Price response.

Stock Market Interview Questions
Question 3. If The Custom Fields Add While Enhancement, Can These Fields Be Masked Using The Customization?

Answer :

Yes the fields have to be maintained inside the customization.

Question 4. How Can We Deactivate The Cfolder Attachments For Encryption?

Answer :

The cFolder attachments can be deactivated with the aid of:

- SPRO -> SAP Supplier Relationship Management -> SRMServer -> RFx à Bid Security -> Maintain Deactivation of cFolder Attachment

International Finance Tutorial
Question 5. Does The Solution Support The Encryption Of Customer Extended Fields At The Header/item Level?

Answer :

Yes

Stockholders Equity Interview Questions
Question 6. If The Simultaneous Logon Works With This Bse Add-on?

Answer :

Yes. The decryption happens while the simultaneous logon method is completed.

Question 7. What Are The Pre-necessities And Dependency To Enable Bse Function?

Answer :

SRM 7.02, SP4 onwards

Corporate Finance Interview Questions
Question eight. What Is The Customization Path For Maintaining Fields For Encryption?

Answer :

SPRO -> SAP Supplier Relationship Management à SRMServer -> RFx -> Bid Security -> Maintain Details for Encryption Fields

Note: For the sphere which requires encryption, maintain Ref.Ind as blank and Field Val as "1"

Question nine. Is The Digital Encryption Certificate Upload Is A One-time Activity For The Purchaser?

Answer :

Yes the importing Digital Encryption certificates is a one-time pastime for the client. If the certificates expires then the customer will must use the option of migrating certificate in an effort to update the expired certificates with the new one.

During the migration technique, it is obligatory to have the expired certificates with the brand new certificate.
International Finance Interview Questions
Question 10. What Are The Specification For The Compatible Digital Encryption Certificate?

Answer :

Specification for the well suited Digital Encryption certificate are following:

Class II/ ClassIII certificate

Public Key have to be of 2048 bits

Key usage: Key encipherment

The certificates must be valid not expired.

Question 11. What Are The Pre-requirements In Order To Migrate Purchaser Certificate?

Answer :

The following pre-necessities emigrate patron certificate are:

Please make sure that SAP record 2392481 is carried out on your gadget.

Also make certain that earlier than starting migration procedure, you have to allow JAVA console from the manage panel ->Java->Advanced->select display console radio button->Ok.

During migration, please plug in both the certificate old and new and begin the migration.

If there's any blunders in some rfx response migration, the technical information may be revealed on java console that you must share with SRM-LOC-BSE crew.

Consignment Stock Interview Questions
Question 12. Can We Migrate If The Purchaser's Certificate Is Lost?

Answer :

No you cannot migrate if the client's certifiacate is misplaced.

Stock Market Interview Questions
Question thirteen. Does The Bidder Has Facility To Migrate The Certificate?

Answer :

No, handiest the customer might be able to migrate his certificates. Howevert the bidder can decrypt his response together with his expired certificates (if available)

Question 14. Can The Bidder Edit The Submitted Bid If He Loses The Certificate?

Answer :

No, the bidder cannot edit the submitted bid

Question 15. What Are The Recommendation For The Better Performance Of Encryption Process?

Answer :

It is recommended to have the following:

250 line objects

7 conditions for every line object

Individual record attachment size approx. 5MB

Question 16. Which Java Version Recommended For The Solution?

Answer :

32 Bit Java version is usually recommended for the answer. You may additionally use any model upto JAVA 1.8 replace 131.

Question 17. Which Ie Version Recommended For The Solution?

Answer :

IE eight.0 and above.

Question 18. What Are The Recommended Hardware Of Machine To Run This Product For Best Performance?

Answer :

Operating device: Windows 7/eight/10

RAM : 4GB and above

Processor : Intel(R) Core(TM) i5 and above

Stockholders Equity Interview Questions
Question 19. An Error 'java(tm) Was Blocked Because It Is Outdated And Needs To Be Updated.' Appears On Running Bse Applet. How To Resolve It?

Answer :

In such case please do no longer proceed with the process and close the IE window.

And please upload the portal URL underneath Trusted website in Internet explorer settings. In order to try this please goto Internet Options->Security->Trusted sites->Sites. Enter your portal URL and 'Add'.

Question 20. What Is The Configuration Required For Activating The Digital Signature?

Answer :

Following configuration is required to acivate the digital signature:

SRM Server -> Cross-Application Basic Settings -> Digital signature -> Activate Digital Signature

Question 21. Is It Neccessary To Install Sapsign.Cab, While Using The Digital Sigratures For The First Time?

Answer :

Yes it's miles obligatory.

Question 22. Is The Bse Add-on Is Licensed Separately?

Answer :

No the BSE (Bid Security in SRM) add-on isn't always one by one licensed.

Question 23. If The Bse Supported For The Bid Decoupled Scenario?

Answer :

No, BSE isn't supported for the Bid Decoupled Scenario.

Question 24. Does The Bse Have Dependency On Ecc?

Answer :

No the BSE do not have dependency on ECC

Corporate Finance Interview Questions
Question 25. If Any Separate/0.33 Party Pki Component Installation Is Needed In Our Srm Server For Data Encryption And Decryption?

Answer :

No any separate 1/3 birthday celebration PKI factor set up isn't always wanted in SRM server for data encryption and decryption

Question 26. If There Any Backup Facility Available For The Encrypted Bids Submitted?

Answer :

No backup facility is available for the encrypted bids submitted

Question 27. What Are The Recommendation For Implementing Bse Add-on For The Case Where Srm Is Live Without Bse Or When Going For Sp Upgrade, And There Are Open Tenders In Production System?

Answer :

Below are the subsequent guidelines needed:

First complete the manner for the open tenders and additionally make sure there aren't any open tenders even as the BSE add-on is moved to manufacturing machine. Also create a brand new system type and set off BSE most effective for the brand new procedure type created.

International Finance Interview Questions




CFG