Interview Questions.

Top 100+ Biathlon Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Biathlon Interview Questions And Answers

Question 1. What Is Biathlon?

Answer :

A championship wherein cross country skiing and rifle shooting are combined. It is the equal of military pentathlon in the iciness Olympic Games.

Question 2. Over What Distances Are The Skiing Conducted?

Answer :

10 km, 20 km, and 4 * 7.5 km relay.

Football Interview Questions
Question 3. Who Was The First World Champion?

Answer :

Adolf Wiklund of Sweden.

Question four. In Which Year Was The Game First Introduced Into The Winter Olympics?

Answer :

1960

Football Tutorial
Question five. When Was The World Cup Instituted?

Answer :

In 1979.

Cricket Interview Questions
Question 6. What Is The Name Of The Biathlete That Has The Most Individual Biathlon World Cup Competition Wins To His Name (any Discipline Except Relays)?

Answer :

Ole Einar Bjoerndalen is a wearing Goliath, but a completely best, caring and modest guy as well. His superb competitors are Poiree and Greis, but they had been nowhere close to as successful. Mike Dixon became an amazing biathlete in is own proper, and surely the first-rate that Britain has ever produced, however he changed into never as correct as the other three.

Question 7. Which German Biathlete Won 3 Gold Medals At The 2006 Olympic Winter Games In Turin, The Best Performance Of Any Athlete?

Answer :

Greis, incredibly for some did higher than every body else on the 2006 Winter Olympics, even though it changed into no longer simply Bjoerndalen, but the entire of the Norwegian team, who underperformed in Turin. Roesch and Gross helped Greis to gold inside the relay, however had been nowhere close to as exact individually.

Cricket Tutorial Badminton Interview Questions
Question 8. Which Kind Of Weapon Is Used In Biathlon?

Answer :

The rifle, carried at the athlete's returned, should be a .22 quality and have a minimal weight of 3.Five kg. According to the official IBU guidelines, "the rifles might not be of computerized or semi-computerized layout. Loading or unloading may be accomplished most effective by the competitor's muscle pressure."

Question 9. During Which Kind Of Biathlon Competition Would You Never Find Yourself In A Penalty Lap?

Answer :

Typically, a biathlete has to complete an extra lap of one hundred fifty meters for each missed goal. In the person opposition however, that is 20 km for men and 15 km for girls, each neglected target adds a 1 minute penalty to the biathlete's general time.

Running Interview Questions
Question 10. When Was The World Championship First Held?

Answer :

In 1958.

Badminton Tutorial
Question eleven. Which Equipment Are Used In Biathlon?

Answer :

Skies and Rifle.

Athletics Interview Questions
Question 12. What Kind Of Targets Is Used From 1980 Winter Olympics?

Answer :

Newer electronic objectives which are used in all essential competitions along with international cups, global championships and the Olympics.

Football Interview Questions
Question thirteen. Which Are The Major International Biathlon Events?

Answer :

Olympic Games, World championships and world cup.

Running Tutorial
Question 14. What Is The Weight Of The Rifle In Biathlon?

Answer :

three.Five kg.

Question 15. In Which Year Did Raphael Poiree Last Win The Overall World Cup?

Answer :

Bjoerndalen and Poiree have virtually fought it out since the past due Nineteen Nineties, even though there are actually different people, which include Michael Greis, who're last in on their dominance. Poiree has now retired, however his very last race changed into one of the most thrilling finishes ever, evaluating simplest with that of Deyzemlya's Mass Start stated above.

Question sixteen. Which Norwegian Biathlete Won An Amazing Total Of Four Gold Medals At The 2002 Olympics In Salt Lake City?

Answer :

After "simply" one Gold and one Silver medal in Nagano, Bjoerndalen gained a Gold medal in each biathlon race held on the 2002 Olympics. He become the first biathlete ever to perform this. The Olympic program for biathlon consists of the man or woman competition, the sprint, the pursuit, and the relay.

Frode Andresen turned into inside the Norwegian relay crew together with Bjoerndalen, whilst Ricco Gross won a silver medal with the German team. Johan Olav Koss was a well-known Norwegian velocity skater.

Question 17. What Is The Name Of The Governing Body For Biathlon?

Answer :

The UIPMB became founded in 1948, standardizing the policies for each pentathlon and biathlon. The International Biathlon Union became based as a tree of the UIPM in July 1993, and that they separated formally in 1998.

Question 18. The Range Of Target Shooting Distance Is?

Answer :

50 metres.

Cricket Interview Questions
Question 19. Which Are The Two Common Variations On Biathlon?

Answer :

The summer time biathlon and archery biathlon.

Question 20. Which Country Bagged The Maximum Number Of Medals In 1960 Winter Olympics?

Answer :

Russia.

Question 21. How Many Countries Participated In 1968 Winter Olympics?

Answer :

37 international locations.

Question 22. Which City Was The Host Of 1968 Olympics?

Answer :

France.

Question 23. Who Won The 20 Km Gold In Biathlon?

Answer :

Magnar Solberg (Norway).

Question 24. In 1980 Winter Olympics Who Won The Gold In 10 Km?

Answer :

Frank Ulrich (Germany).

Badminton Interview Questions
Question 25. Which Country Won The Relay?

Answer :

Russia.

Question 26. Where Were The 2002 Olympic Winter Games In Biathlon Held?

Answer :

Utah, USA.

Question 27. How Many Events Were There In This Competition?

Answer :

23.

Running Interview Questions
Question 28. In 2006 Winter Olympics Which Country Won The Most Medals In Biathlon?

Answer :

Germany.

Question 29. How Many Olympic Gold Medals (such as Relays) Has Ole Einar Bjoerndalen Won?

Answer :

It is surprising that a man as a hit as Bjoerndalen has not taken greater Olympic Golds, even though it turned into extraordinary whilst he took the smooth sweep of Gold Medals at Salt Lake City in 2002. He got 4 Golds at Salt Lake City, and 1, inside the sprint at Nagano in 1998. Although he medaled at Turin, he did not get gold. Bjoerndalen has nine Olympic medals.




CFG