Interview Questions.

Top 100+ B1 Visa Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ B1 Visa Interview Questions And Answers

Question 1. Which Company Are You Working For?

Answer :

I am working for xyz.(the name of the corporation for that you work)

Question 2. Where Are You Going?

Answer :

Please do not forget the specific address of the area wherein you may be staying inside the USA.

Visa Application Process Interview Questions
Question three. Why Do You Want To Travel To Usa Or What Is The Purpose Of Your Travel?

Answer :

While answering this query be honest and instantly in no way ever say that you're going to paintings there or to carry out some commercial enterprise.For e.G say that you're going for know-how transfer or to attend business conferences or to have client interplay..And many others.

Question 4. What Is Your Role In The Company?

Answer :

Give the info of your role and the generation that you are operating on your company.

Question 5. Show Me The Training Schedule Plan?

Answer :

Carry the distinct training schedule plan out of your business enterprise.

B2 Visitor visa Interview Questions
Question 6. What Is Your Designation And Current Role And Responsibilities In Your Company?

Answer :

for e.G I paintings as a senior software engineer.(Depending on the roles you play for your organisation)

Question 7. What Is Your Experience With The Current Company?

Answer :

Carry the revel in letter of your modern-day agency and also the experience letters of your previous agencies.

C1/D Visa Interview Questions
Question eight. What Is Your Annual Income?

Answer :

Always inform the fact about your profits.They will ask for the Income Tax (IT) Return paperwork for closing three year.

Question 9. How Can You Survive In Usa?

Answer :

One should provide a perfect solution to this query and may say that you are going to get stipend to survive in USA.

F1 Visa Interview Questions
Question 10. Have U Ever Visited Any Other Country Other Than Home?

Answer :

Don’t inform lie ..They will catch you becoz in passport different nations stamping need to be there.

Question 11. Can I See Your Business/journeying Card?

Answer :

Show them the journeying card that the agency had given you.

German Student Visa Interview Questions
Question 12. Do You Have A Credit Card?

Answer :

They will ask you to show the 3 month bank statement.

Visa Application Process Interview Questions
Question 13. Are You Married?

Answer :

If married then they'll ask you to expose the wedding certificates.

Question 14. Do You Have Any Children? How Many Do U Have? And Where They Are? What Do They Do?

Answer :

Answer to the point.

Question 15. Do You Have Any Relatives In Usa?

Answer :

Speak the reality. If you have any family in USA,then they will ask you to offer the element deal with of the region wherein your relatives are staying.If required they may also take a look at their database to peer the information of your relatives and their staying place.

H1B Visa Interview Questions
Question sixteen. How Long Will You Be Staying In Usa?

Answer :

The period of your stay.

Question 17. Will You Work There?

Answer :

Never ever say that you are going to work.They will right now cancel your visa in case you say that you're going to paintings.

H4 Visa Interview Questions
Question 18. Will You Come Back?

Answer :

Say ‘Yes’

B2 Visitor visa Interview Questions
Question 19. How Can You Assure Me That You Will Come Back?

Answer :

Show the go back flight ticket.




CFG