Interview Questions.

Top 100+ Automation Anywhere Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Automation Anywhere Interview Questions And Answers

Question 1. What Do You Mean By Automation? What Are Its Benefits?

Answer :

It is largely a method to automate the responsibilities and method with the help of custom designed system which depend on technology. It is precious for the associations to take into account automation as it complements functionality and reduce down the botches from a couple of business techniques and transactions. Moreover, the human interference can be avoided as much as a exquisite quantity. Different strategies can be computerized with using particular gadget and information.

Question 2. What Do You Know About The Common Steps That Are Involved In Automation Anywhere Process?

Answer :

The first actual aspect is to select the take a look at device. After this, the next step is to explain the scope of automation anywhere followed by way of the steps planning, designing and improvement. Next step is Testing execution and the ultimate step is maintenance. It is important to follow the stairs inside the defined sequence to get rid of confusion.

Python Interview Questions
Question 3. What Are The Important Factors That Must Be Taken Care Of While Planning Automation Anywhere?

Answer :

Before doing anything, the critical aspect to pay attention is choosing the Automation tool that is useful. It is critical to pay equal interest to the framework if it's miles reachable. The take a look at environment setup is moreover imperative to bear in mind on precedence. Another aspect that subjects loads is recognizing the take a look at Deliverables. Additionally, elements, for instance together with the timeline of the venture and its execution are replacement factors that have to be taken inside the midst of the starting stage.

Question 4. Is It Possible To Use Automation Anywhere Testing For Agile Method? What Are The Factors That Can Affect It?

Answer :

Yes it's far viable. However in a few cases, there are conditions wherein it isn’t useful. The number one difficulty is a tremendous a part of the time converting the necessities of Agile checking out. In such a case, it isn’t viable to apply it. Normally there may be need of the multifaceted stage of documentation. In such situation additionally the testing for agile method isn't useful. However, in case of non-stop integration, it is feasible to apply it virtually.

Python Tutorial
Question 5. What Are The Automation Tools You Are Certified In?

Answer :

It relies upon on you. You can suggest right here about the tools you have desirable command or talents in. Generally, it's far asked from professional professional in the Automation.

Testing Tools Interview Questions
Question 6. What Are The Features You Would Look While Selecting A Tool For Automation Anywhere?

Answer :

The gear should be easy to apply and feature take a look at surroundings guide to be had honestly. It have to have debugging capability for the clean operations. It is pretty actual that checking out image and gadgets are the essential elements in the Automation Anywhere. Hence, it should have a higher image and object testing skill. Also, it have to have the ability to test the database. Object identity and more than one framework assist are the other functions that have to be there in a tool for Automation Anywhere.

Question 7. Name Any Five Things Which You Can Automate?

Answer :

Below are the following five things:

Smoke Sanity check suite
Smoke check suite
Automation behind GUI
Build deployment
Test information advent
Testing Tools Tutorial Selenium Interview Questions
Question 8. What Factors Are Important To Consider For Scripting Standard For Automation Anywhere Testing?

Answer :

The vital factors are:

For each ten traces of code, there must be 3 lines of code.
Maximum use of framework anyplace viable is also an critical element
Proper indentation, Uniform naming conference, Error coping with and control
Question nine. Name Any Two Important Tools For Automation Anywhere Testing?

Answer :

Although there are numerous tools but the ones that are considered as best are:

Rational Robot
QTP
Both of them are equally powerful and assist to get outcomes which can be totally errors unfastened.

Building Automation Interview Questions
Question 10. What Are The Reasons For Not Considering Manual Testing In Automation Anywhere Approach?

Answer :

The excellent issue is it desires a huge quantity of additional assets and furthermore it’s a time-eating procedure if completed manually. There are sure chances of heaps which can declare their presence because of mistake. When tasks are time restricted or whilst they're to an incredible degree far achieving, it seems that obvious, it’s not a smart choice to recall manual testing. It can degrade the overall performance of advantages appearing trying out because of losing interest via appearing the same task time and again in a quick time span.

Selenium Tutorial
Question 11. What Do You Know About The Type Of Framework That Is Used In Automation Anywhere Software?

Answer :

There are 4 vital frameworks that are usually used:

Keyword Driven Automation Framework.
Data-driven automation framework.
Hybrid Automation Framework
Modular automation framework.
Automation Testing Interview Questions
Question 12. What Do You Mean By Sikuli?

Answer :

Sikuli is essentially a tremendous tool in Automation that can be used on the subject of graphical person interface. It uses VIM method and holds several web factors.

Python Interview Questions
Question 13. What Are The Uses Of Sikuli?

Answer :

Sikuli is an intense effective device that may be used for automating the blast gadgets, as well as web sites. At whatever point there is a need of clean API, it may truely be used. Moreover, it could be included with special frameworks, which include, Java, .Net. Windows based programs can be computerized essentially with the help of Sikuli. Moreover, it's far feasible to interface it with diverse equipment, inclusive of Selenium.

TestNG Tutorial
Question 14. How You Will Handle Errors In Automation Anywhere Approach?

Answer :

Modern equipment used within the scenario are able for this trouble. The reality is automation softwares are properly prepared with an blunders-managing mechanism to find the errors that often claim their presence. In case any guide movement is needed, the same may be completed by way of building logic inside the device.

Question 15. In Automation Anywhere Approach, What Exactly You Will Automate First?

Answer :

Modern automation softwares are fortified with one of the first-rate features and i.E. They are able to analyze ROI and provide useful records on duties that offer benefits and surely assist in knowing what to be automated first. Obviously, this reduce down the confusion that frequently comes because of the concern of automation. Recommendations from the employees in case of its operation in a commercial enterprise can also be taken in order that complex techniques may be automatic first and personnel’ burden can be decreased.

TestNG Interview Questions
Question sixteen. What Types Of Different Systems Are Required For Automation Anywhere?

Answer :

Since there is no necessity of lower back-end coding, any type of system can be taken into consideration. This is one of the leading benefits of this technique as properly.

Question 17. What Is Selenium? What Do You Know About It?

Answer :

Selenium is largely a framework for the check suite this is significantly taken into consideration in Automation anywhere method. It is open source and may be very useful when it's far about automating the cellular, in addition to internet environments. Its help scripting languages including Python, PHP, Ruby, Java, Perl, and so forth makes it one of the best framework

Performance Testing Interview Questions
Question 18. What Do You Mean By Qtp?

Answer :

QTP stands for Quick check professional and is largely an Automation device that is used in test environments.

Testing Tools Interview Questions
Question 19. What Is The Purpose Of Automation Anywhere And What Are The Challenges Associated?

Answer :

Automation Anywhere is a respectable approach that ambitions to shop time and cut down the human errors. It is mainly a form of synthetic intelligence this is useful in making the jobs and approaches greater advanced in every aspect. The largest challenges related in the gift scenario are abilties scarcity and from time to time value. However, a lot of obligations may be made run with out a break with out worrying approximately their letdown.

Question 20. What Should Be Paid Attention To During The Task Creation?

Answer :

There are numerous techniques available to make sure Automation is under manage and is truly no longer wasting time, cash and efforts. Task introduction is specially a beneficial technique that clearly permit the automation manner work reliably provided you engaged handiest the ones within the strategies who've good assistances.

Python Automation Testing Interview Questions
Question 21. Is It Possible To Achieve 100% Automation?

Answer :

Yes, it's far possible to gain one hundred% automation but normally extraordinarily complicated. Complete automation even has lots of drawbacks too. Generally, it isn't always the number one goal in any automation manner and operations that goal the identical isn't considered in most of the projects primarily based on automation.

Question 22. Name A Few Automation Tools You Heard About? Are All Tools Free?

Answer :

There are numerous equipment available and now not they all are free.

Selenium and JMeter are basically open supply.
The paid ones are Load Runner, RFT, Rational, DTP and Ranorex.
Question 23. Name The Different Recorders Available In Automation Anywhere?

Answer :

Recorders to be had:

Object Recorder
Easy recorder
Web recorder
Industrial Automation Engineer Interview Questions




CFG