Interview Questions.

Top 100+ Archicad Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Archicad Interview Questions And Answers

Question 1. Which File Type Cannot Be Placed As A Figure?

Answer :

PDF file kind cannot be positioned as a Figure.

Question 2. Which Woods Is Not Included As A Default Material?

Answer :

Cherry

3D Animation Interview Questions
Question three. A Ghosted View Of Another Story In A Floorplan Is Called A?

Answer :

Trace Reference

Question four. What Term Does Archicad Use To Denote Two Different Floors Of A Building?

Answer :

Stories 

Service Oriented Architecture (SOA) Tutorial
Question five. All The Stories In A Building Cannot Reside In The Same Project File?

Answer :

False

Maya 3-d Interview Questions
Question 6. By Default, Archicad Files Are Saved Using This Format?

Answer :

.PLN

Question 7. What Is The Programming Language Of A Library Part?

Answer :

GDL is the programming language of a Library Part.

Revit Interview Questions
Question eight. Where Does Everything You Draw Or Model In Archicad Begin?

Answer :

In the Project Map

Question 9. What Does Bim Stand For?

Answer :

Building Information Modeling

Rhinoceros 3-D Interview Questions
Question 10. Roof Thickness Can Be Changed From Its Default Thickness?

Answer :

True.

Question eleven. Using Archicad, It Is Possible To Mark-up Drawings To Show Revisions Or Corrections?

Answer :

True

SketchUp Interview Questions
Question 12. What Is A Pln. File ?

Answer :

pln. Is document of Archi CAD saving

3-d Animation Interview Questions
Question thirteen. Slabs Have A Thickness?

Answer :

True, Slabs have a thickness.

Question 14. What Are Floors Referred To As In Archicad?

Answer :

Stories are flooring called in ArchiCAD.

Question 15. What Is The Term For The 3d Symbols In Archicad's Symbol Library?

Answer :

GDL Objects

Autodesk Revit Interview Questions
Question sixteen. What Keyboard Shortcut Allows You To Fill A Shape Automatically By Clicking On Its Center?

Answer :

Spacebar + Click

Question 17. What Are Xrefs?

Answer :

Externally Referenced Drawings

Service Oriented Architecture (SOA) Interview Questions
Question 18. In Which Category In The Object Library Are Kitchen Cabinets Found?

Answer :

12 Furnishings.

Maya three-D Interview Questions
Question 19. What Is The Difference Between A Series Of Lines Drawn Using The Line Tool And A Series Of Lines Drawn Using The Polyline Tool?

Answer :

Line device series are separate, independently editable segments.

Question 20. What Is The Name Of Archicad's Virtual Building Environment?

Answer :

Building Information Modelling.

Question 21. In Archicad, What Is A Hotspot?

Answer :

A person-described point that the cursor will snap to.

Question 22. What Type Of File Format Other Than .Dwg Can You Add In The "attach Xref" Command?

Answer :

.Dxf

Question 23. What Type Of File Format Is The Archicad Archive Project?

Answer :

.Pla

Question 24. What Is A Shortcut Key For Trim In Archicad?

Answer :

Ctrl is a shortcut key for trim in Archicad.

Revit Interview Questions
Question 25. What Is The Correct Project Work-go with the flow In Archicad?

Answer :

Project Map -> View Map -> Layout Map -> Publisher.

Question 26. What Are The Names Of Archicad's Title Blocks?

Answer :

The Masters.

Question 27. What Happens If The Slab Tool Is Used To Draw A Second Slab Is Drawn Within An Existing Slab?

Answer :

A hollow is shaped

Rhinoceros 3-d Interview Questions
Question 28. Which Of The Following Is Not A Tool For Making Customized Library Parts?

Answer :

WindowMaker

Question 29. When Using The Lamp Tool, What Is The Difference Between The Objects In The "sixteen Electrical" And "26 Electrical" Folders?

Answer :

The lighting in sixteen are light cones; the lights in 26 are fixtures with light cones.

Question 30. Which Is Not A Toolbar?

Answer :

Info Box.




CFG