Interview Questions.

Top 100+ Alcatel Lucent Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Alcatel Lucent Interview Questions And Answers

Question 1. Why Do You Want To Join Alcatel Lucent?

Answer :

I am looking for new demanding situations and love to work on digital gadgets. This employer is one of the famend corporation in the electronic discipline wherein I can use all my expertise that I learnt at some point of graduation.

Question 2. How Much Would You Give From Your Side To Achieve Your Goals?

Answer :

Definitely, I will supply my one hundred% in my paintings to reap my goals and always try to expand that.

Electrical Engineering Interview Questions
Question 3. Tell Us About Some Of The Disappointments In Your Life?

Answer :

I even have most effective one disappointment in my existence that I was unable to crack IIT Joint Exam.

Question four. Can You Write A Program To Insert A Node In A Doubly Linked List?

Answer :

Yes, why now not (then write the program).

Power Electronics Tutorial
Question 5. Do You Have Any Question For Us?

Answer :

Sir, can also I know the first area wherein I am going to region.

Power Electronics Interview Questions
Question 6. Can You Write A Program To Implement Stack As A Circular Linked List?

Answer :

Write the program in case you realize or in any other case, insist for some other query.

Question 7. Do You Have Any Short Term Goal?

Answer :

Confidently inform the dreams you've got in this question. Replying in “dont have any aim”, would possibly purpose a bad impact.

Telecom Billing Tutorial Telecommunication Project Management Interview Questions
Question 8. Tell Us How You Would You React If You Are Not Clear About The Instruction Regarding Your Task?

Answer :

If now not clean approximately the instructions at the primary time, I would humbly ask my doubts to the trainer. Getting the task achieved is extra crucial. I don’t hesitate in asking questions.

Question 9. Would You Like Doing Repetitive Work?

Answer :

Why now not, I am now not best doing a repetitive paintings however also earning but also getting the notable BUGS.

Tele Sales Interview Questions
Question 10. Do You Think You Are A Good Leader?

Answer :

Yes but also want to have a few extra experiences of lifestyles.

Question 11. How Can You Apply Your Leadership Skills To The Job You Are Assigned For?

Answer :

I will simply try to use my all reports of my management any try to clear up the issues so that , this enterprise can progressed with a first-rate increase.

Telecom Analytics Interview Questions
Question 12. What Are The Layers Of Osi Model? State One Or Two Protocols For Each Layer?

Answer :

There are seven layers in OSI Model specifically; Physical Layer(PDH, DSL); Data Link Layer( ATM, L2TP); Network Layer(ICMP, IGMP); Transport Layer(TCP,UDP); Session Layer(SAP, PPTP); Presentation Layer(MIMI, XDR); Application Layer(SMTP, SMPP).

Electrical Engineering Interview Questions
Question 13. Why Is The Role Model In Your Life?

Answer :

Upon being requested such a question, in no way say which you do not have any role model. Be actual, a say the call of the man or woman with whom you're inspired.

Question 14. Tell Us Something About Your Current Job Responsibilities?

Answer :

As I am a brisker just handed out my commencement so nevertheless I don’t have any paintings revel in of the task however I will genuinely a higher choice for this task.

Question 15. Tell Us About Some Of The Challenges You Have Faced In Your Professional Life.

Answer :

Completing the target assigned in time retaining the nice and balancing it with my personal lifestyles is the most important challenge for me until now.

Telemarketing Interview Questions
Question 16. Say Something About Unix Shell.

Answer :

UNIX shell is essentially a command line interpreter that works on UNIX structures. Best UNIX shells till now are Bourne shell and C shell.

Question 17. How Will You React To A Situation When You Are Assigned With A Task Which Is Beyond Your Skills?

Answer :

What can I do i.E. TRY to complete it with full of intention.

Telephone Etiquette Interview Questions
Question 18. Which Of The Following Statements Is True To Dbms?

Answer :

a) Collection of set of programs and records

b) Collection of statistics

c) Collection of inter associated information and no requirement of any applications

d) Collection of inter related facts and set of programs so that you can get entry to that facts.

Power Electronics Interview Questions
Question 19. Are You Good Enough With Powerpoint?

Answer :

Yes, I sense I am exact. You can take a look at me in case you need.

Question 20. Do You Think You Have All The Skills Required For The Post You Have Applied For?

Answer :

Yes.

Voip Telephony Interview Questions
Question 21. Are You Familiar With Nosql?

Answer :

NoSQL is a modern-day database of next generation which provides the mechanism of addressing points which makes use of looser consistency model.

Question 22. How Many Bits Are There In A Byte?

Answer :

8 bits

Question 23. Where Do You See Yourself 5 Years From Now?

Answer :

On the post of GM in this enterprise.

Telecom Billing Interview Questions
Question 24. Why Should We Hire You?

Answer :

Because I can take over to the any of the candidate who is making use of for this task.

Telecommunication Project Management Interview Questions
Question 25. What Do You Know About Our Company?

Answer :

It is on of the renowned agency which can offer properly electronic merchandise to their clients with a extremely good commitment of their merchandise . It is on of the leading business enterprise inside the Telecommunication market.

Question 26. Tell Us Something About Ethernet?

Answer :

Ethernet is a kind of community to connect distinct computer systems. It is in most cases used in agencies to behavior their personal and confidential business.

Question 27. What Do You Know About Fpga Design Flow?

Answer :

FPGA is a  dimensional array of interconnects and logic blocks which might be programmable.Interconnects are programmed the usage of the transfer boxes which connects the good judgment blocks and common sense blocks are programmed for the favored feature that is to be executed.

Tele Sales Interview Questions




CFG