Interview Questions.

Top 100+ Adobe Flex Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Adobe Flex Interview Questions And Answers

Question 1. What Did Adobe Announce Regarding Flex?

Answer :

On December 13, 2007 Adobe announced the public availability of Flex three beta three. This is the third and final public beta for Flex 3. Adobe additionally announced the availability of the 0.33 Adobe AIR public beta, also protected within Flex three.

Question 2. What Are The Goals Of The Beta?

Answer :

This final beta release specializes in standard high-quality and performance, offering a final examine Flex Builder 3 prior to launch. The intention of this launch is to present the network a final opportunity to offer remarks and to assist pick out any insects or missing abilties previous to the final release. You can continue to get all the information for the discharge by analyzing Matt Chotin’s article within the Flex Developer Center and by means of analyzing the discharge notes.

Adobe Photoshop Interview Questions
Question 3. Where Can I Download Flex 3 Beta 3?

Answer :

You can download all the Flex 3 beta 3 bits from labs.Adobe.Com/technologies/flex

Question four. Do I Need To Uninstall Flex three Beta 2 Before Installing Beta three?

Answer :

You do not need to uninstall Flex Builder 3 beta 2 when you have the standalone version and install beta three to a new place. If you wish to install Flex Builder three beta three to the equal place as beta 2 you'll need to uninstall beta 2 first. If you are using the plug-in version of Flex Builder you'll want to uninstall the preceding model.

Adobe Photoshop Tutorial
Question 5. Do I Need To Upgrade To Beta three To Use Air Beta three?

Answer :

Yes. Flex 3 and AIR stay on a not unusual direction shifting toward launch so you will want to stay in sync. The properly information is that the today's AIR bits are already included within the Flex three SDK beta and the Flex Builder 3 beta downloads.

Adobe PageMaker Interview Questions
Question 6. Will I Need To Upgrade My Air Sdk Along With Flex 3 Beta 3?

Answer :

No. When you put in Flex Builder three beta 3 you'll robotically get the today's AIR SDK.

Question 7. How Long Can I Use The Flex Builder 3 Beta three Software? Can I Extend The Time Limit?

Answer :

Because the Flex Builder 3 beta product consists of all of the capabilities within the Flex Builder 2 product, it will expire after 60 days from installation. You can unencumber the beta for further use by using entering a valid Flex Builder 2 serial range if you have one.

Adobe Flex Tutorial Adobe Indesign Interview Questions
Question eight. Do I Need To Upgrade My Flash Player To Use Beta 3?

Answer :

No. You can continue to use Flash Player 9 – similar to Flex 2. However in case you want to leverage the new framework caching characteristic or help for H.264 video you will want to upgrade to the ultra-modern model of the Flash Player.

Question 9. When Will Flex three Be Released?

Answer :

Flex 3 is presently deliberate to be released in early 2008.

Adobe AEM/CQ Interview Questions
Question 10. Can I Continue To Run Flex Builder 2 In Parallel With Flex Builder 3 Beta 3?

Answer :

Yes. You can run a separate instance of Eclipse and run both Flex Builder 2 and Flex Builder 3 beta three in parallel.

Question eleven. Can I Still Build Flex 2 Applications With Flex Builder 3 Beta 3?

Answer :

Yes. In the beta 1 launch Flex Builder brought the capability to target extraordinary versions of the SDK with one-of-a-kind tasks. This feature maintains in beta three.

Adobe Flex Interview Questions
Question 12. Can I Use Flex Builder 2 To Create Applications Using The Flex 3 Sdk?

Answer :

No. Flex Builder 2 handiest works with the Flex 2 SDK so if you need to use Flex Builder with the Flex 3 SDK, you'll need to apply Flex Builder 3 beta 3.

Adobe Photoshop Interview Questions
Question 13. Where Can I Find Out Additional Information About Flex three Beta 3?

Answer :

You can discover all of the information about beta three on Adobe labs at labs.Adobe.Com/technologies/flex.

Question 14. How Will Flex 3 Be Packaged?

Answer :

Flex Builder three may have  new variants: Flex Builder three Standard edition and Flex Builder three Professional version. The Professional version has all the brilliant features from the Standard version, plus the Charting and visualization components, the profilers, and Flex Functional Testing Support.

Question 15. How Much Will Flex Builder three Cost?

Answer :

Flex Builder 3 Standard edition will promote for $249 US. Flex Builder 3 Professional edition will sell for $699 US. These fees align with the present day Flex Builder 2 pricing.

Adobe ColdFusion Interview Questions
Question sixteen. If I Purchase Flex Builder 2, Am I Eligible For An Upgrade To Flex Builder 3?

Answer :

No. To be eligible for a free of price improve to Flex 3, you will need to buy protection together with the purchase of Flex Builder. You can buy preservation with Flex Builder 2 for $ninety nine US which makes you eligible for a loose-of-charge reproduction of Flex Builder three Standard edition while it ships. Also powerful November 1, 2007, you can purchase maintenance with Flex Builder 2 with Charting for $299 US and become eligible for a loose-of-rate copy of Flex Builder three Professional version when it ships.

Question 17. Can I Still Purchase Flex Charting?

Answer :

No. Because we had confined hobby within the use of Flex Charting separately from Flex Builder, we are eliminating Flex Charting with the advent of Flex 3. After Flex three is launched, we can be presenting an upgrade path from Standard to Professional.

Adobe Flex Actionscript Interview Questions
Question 18. Can I Add Charting To The Flex Builder Standard Edition?

Answer :

Yes, by using upgrading from Standard to Professional you will get the charting components, plus the profilers and Functional Testing help.

Adobe PageMaker Interview Questions
Question 19. Can I Upgrade From Flex Builder three Standard Edition To Flex Builder three Professional Edition?

Answer :

You might be capable of purchase a separate upgrade from Standard to Professional when Flex three is brought.

Question 20. Is It True That I Can Now Get The Flex Test Automation Framework With The Purchase Of Flex Builder three Professional Edition?

Answer :

Yes. With Flex three we are able to be converting the licensing for the Automated Functional Testing aid and it turns into a characteristic of the Professional edition.

Adobe After Effects Interview Questions
Question 21. Where Can I Get Access To The Open Source Flex Project Information?

Answer :

The Flex three public betas mark a huge step in the direction of the supply of Flex underneath an open source network manner. Adobe is now making a detailed characteristic roadmap available for Flex. Additionally, Flex builders now have public get right of entry to to up to date nightly builds and to the production Flex computer virus system.

Question 22. Will The Flex Skin Extensions For Cs Be Part Of The Flex 3 Release?

Answer :

We will maximum likely deliver the very last versions of the Skin Extensions with the Flex 3 launch. Although packaging has not been finalized, because they're extensions to CS3, they'll maximum possibly be launched separately, in parallel with Flex three.




CFG