Interview Questions.

Top 100+ Adobe Flex 3 Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Adobe Flex 3 Interview Questions And Answers

Question 1. What Did Adobe Announce Regarding Flex?

Answer :

On December 13, 2007 Adobe announced the public availability of Flex three beta 3. This is the third and final public beta for Flex three. Adobe also introduced the supply of the third Adobe AIR public beta, additionally covered within Flex 3.

Question 2. What Are The Goals Of The Beta?

Answer :

This final beta release makes a speciality of typical first-class and overall performance, supplying a very last have a look at Flex Builder three prior to launch. The aim of this launch is to provide the network a very last possibility to provide remarks and to help discover any bugs or lacking competencies previous to the very last release. You can keep to get all of the information for the release by using studying Matt Chotin’s article in the Flex Developer Center and via studying the discharge notes.

Adobe Photoshop Interview Questions
Question three. Where Can I Download Flex three Beta 3?

Answer :

You can download all of the Flex three beta three bits from labs.Adobe.Com/technology/flex

Question four. Do I Need To Uninstall Flex three Beta 2 Before Installing Beta 3?

Answer :

You do not need to uninstall Flex Builder three beta 2 when you have the standalone version and install beta three to a brand new vicinity. If you desire to put in Flex Builder three beta three to the equal location as beta 2 you'll want to uninstall beta 2 first. If you are the use of the plug-in model of Flex Builder you may want to uninstall the preceding version.

Adobe Photoshop Tutorial
Question 5. Do I Need To Upgrade To Beta 3 To Use Air Beta 3?

Answer :

Yes. Flex 3 and AIR continue to be on a common course moving in the direction of release so that you will need to live in sync. The proper information is that the trendy AIR bits are already blanketed within the Flex three SDK beta and the Flex Builder 3 beta downloads.

Adobe PageMaker Interview Questions
Question 6. Will I Need To Upgrade My Air Sdk Along With Flex three Beta three?

Answer :

No. When you put in Flex Builder 3 beta three you will mechanically get the modern AIR SDK.

Question 7. How Long Can I Use The Flex Builder three Beta 3 Software? Can I Extend The Time Limit?

Answer :

Because the Flex Builder 3 beta product includes all the functions in the Flex Builder 2 product, it will expire after 60 days from installation. You can unlock the beta for further use by means of coming into a valid Flex Builder 2 serial wide variety if you have one.

Adobe Flex Tutorial Adobe Indesign Interview Questions
Question 8. Do I Need To Upgrade My Flash Player To Use Beta 3?

Answer :

No. You can keep to use Flash Player 9 – the same as Flex 2. However in case you want to leverage the brand new framework caching feature or assist for H.264 video you'll want to upgrade to the state-of-the-art model of the Flash Player.

Question 9. When Will Flex 3 Be Released?

Answer :

Flex three is currently deliberate to be released in early 2008.

Adobe AEM/CQ Interview Questions
Question 10. Can I Continue To Run Flex Builder 2 In Parallel With Flex Builder 3 Beta 3?

Answer :

Yes. You can run a separate example of Eclipse and run both Flex Builder 2 and Flex Builder three beta 3 in parallel.

Question 11. Can I Still Build Flex 2 Applications With Flex Builder three Beta three?

Answer :

Yes. In the beta 1 release Flex Builder added the potential to target exceptional variations of the SDK with distinct tasks. This feature keeps in beta 3.

Adobe Flex Interview Questions
Question 12. Can I Use Flex Builder 2 To Create Applications Using The Flex 3 Sdk?

Answer :

No. Flex Builder 2 best works with the Flex 2 SDK so in case you want to use Flex Builder with the Flex three SDK, you'll need to apply Flex Builder 3 beta three.

Adobe Photoshop Interview Questions
Question thirteen. Where Can I Find Out Additional Information About Flex three Beta three?

Answer :

You can find all the information about beta 3 on Adobe labs at labs.Adobe.Com/technologies/flex.

Question 14. How Will Flex three Be Packaged?

Answer :

Flex Builder 3 can have  new editions: Flex Builder three Standard edition and Flex Builder 3 Professional version. The Professional version has all the brilliant capabilities from the Standard edition, plus the Charting and visualization additives, the profilers, and Flex Functional Testing Support.

Question 15. How Much Will Flex Builder 3 Cost?

Answer :

Flex Builder three Standard version will promote for $249 US. Flex Builder three Professional version will sell for $699 US. These prices align with the present day Flex Builder 2 pricing.

Adobe ColdFusion Interview Questions
Question 16. If I Purchase Flex Builder 2, Am I Eligible For An Upgrade To Flex Builder three?

Answer :

No. To be eligible for a free of price improve to Flex 3, you'll want to purchase maintenance at the side of the acquisition of Flex Builder. You should buy protection with Flex Builder 2 for $ninety nine US which makes you eligible for a loose-of-rate reproduction of Flex Builder three Standard version when it ships. Also effective November 1, 2007, you should purchase protection with Flex Builder 2 with Charting for $299 US and turn out to be eligible for a unfastened-of-rate copy of Flex Builder 3 Professional version while it ships.

Question 17. Can I Still Purchase Flex Charting?

Answer :

No. Because we had confined interest in the use of Flex Charting one after the other from Flex Builder, we're eliminating Flex Charting with the advent of Flex three. After Flex three is released, we can be supplying an improve path from Standard to Professional.

Adobe Flex Actionscript Interview Questions
Question 18. Can I Add Charting To The Flex Builder Standard Edition?

Answer :

Yes, via upgrading from Standard to Professional you will get the charting additives, plus the profilers and Functional Testing support.

Adobe PageMaker Interview Questions
Question 19. Can I Upgrade From Flex Builder 3 Standard Edition To Flex Builder 3 Professional Edition?

Answer :

You can be able to buy a separate improve from Standard to Professional whilst Flex three is introduced.

Question 20. Is It True That I Can Now Get The Flex Test Automation Framework With The Purchase Of Flex Builder 3 Professional Edition?

Answer :

Yes. With Flex three we can be converting the licensing for the Automated Functional Testing assist and it becomes a characteristic of the Professional edition.

Adobe After Effects Interview Questions
Question 21. Where Can I Get Access To The Open Source Flex Project Information?

Answer :

The Flex 3 public betas mark a large step towards the provision of Flex beneath an open source community system. Adobe is now making a detailed function roadmap available for Flex. Additionally, Flex builders now have public get entry to to updated nightly builds and to the manufacturing Flex malicious program machine.

Question 22. Will The Flex Skin Extensions For Cs Be Part Of The Flex 3 Release?

Answer :

We will maximum in all likelihood deliver the very last variations of the Skin Extensions with the Flex three release. Although packaging has not been finalized, because they're extensions to CS3, they may most probable be launched one after the other, in parallel with Flex 3.




CFG