Interview Questions.

Top 100+ Adobe Analytics Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Adobe Analytics Interview Questions And Answers

Question 1. What Is The Primary Purpose Of An Evar?

Answer :

View conversion occasions within the context of statistics dimensions.

Question 2. What Is The Max Size Of The S.Channel (website online Sections) Variable?

Answer :

100 bytes

Adobe AEM/CQ Interview Questions
Question three. If S_account Is Empty, Not Declared, Or Contains An Unexpected Value?

Answer :

No data can be accrued.

Question 4. What Is Maximum Number Of Report Suites That A Company Can Use?

Answer :

No restrict.

Adobe Flex Tutorial
Question five. How To Use S_account?

Answer :

s_account is find whilst placing the file suite.

Adobe Flex Interview Questions
Question 6. What Is The Saint Api Used For?

Answer :

Importing meta-information to explain and group reporting values.

Question 7. Which Is Not An Allowed Allocation Setting For Conversion Variables?

Answer :

Decaying isn't always an allowed allocation putting for conversion variables.

Adobe ColdFusion Interview Questions
Question 8. What Is Multi-suite Tagging?

Answer :

Sending SiteCatalyst facts to 2 or extra document suites is referred to as Multi-suite tagging.

Question nine. How Can You Compare Two Date Ranges In A Single Report In Ranked View?

Answer :

Click "Compare Dates" in the calendar module.

Adobe Flex Actionscript Interview Questions
Question 10. What Is The Best Method For Adding Meta-statistics To Sitecatalyst Variables?

Answer :

Classifications is the high-quality technique for including meta-information to SiteCatalyst variables.

Question eleven. What Type Of Sitecatalyst Variable/document Would You Use If You Want To See Pathing Behavior?

Answer :

Traffic variables (sProps).

Adobe After Effects Interview Questions
Question 12. Which Is Not A Possible Value In The Referrer Types Report?

Answer :

Mobile Apps.

Adobe AEM/CQ Interview Questions
Question thirteen. How Will Commas In My Product Name Interfere With My Data?

Answer :

They motive the whole thing after the comma to be handled as a separate class/product/units/revenue access in s.Merchandise.

Question 14. What Does The Acronym 'saint' Stand For?

Answer :

SiteCatalyst Attribute Importing and Naming Tool.

Question 15. Which Sitecatalyst Features Allows You To Visually Show Website Performance And Track Progress Against Set Goals?

Answer :

Targets capabilities permits you to visually show website performance and music development in opposition to set dreams.

Adobe Fireworks Interview Questions
Question 16. What Is The Default "expire After" Setting For Newly Enabled Conversion Variables (evars)?

Answer :

Visit is the default "Expire After" placing for newly enabled conversion variables (eVars).

Question 17. How Many Custom Evars Are Available In Each Sitecatalyst Report Suite?

Answer :

75 custom eVars are available in every SiteCatalyst document suite.

Question 18. When Using Link Tracking, Which Adobe Analytics Report Will Be Populated If The Second Argument In S.Tl() Is A 'o'?

Answer :

When the usage of hyperlink monitoring, Custom Links Adobe Analytics document might be populated if the second argument in s.Tl() is a 'o'.

Adobe Flex Interview Questions
Question 19. For Improved Clickmap Tracking, Where Should The S_objectid Variable Be Set?

Answer :

In the onClick event handler of a hyperlink.

Question 20. What Is Used To Breakdown Traffic Variables (sprops) By One Another?

Answer :

Correlations.

Question 21. What Is The Best Way To De-reproduction Sitecatalyst Metrics?

Answer :

Serialization is the nice manner to de-replica SiteCatalyst metrics.

Question 22. Where Can You Go To Share A Previously Created Bookmark With Other Users?

Answer :

Favorites > Bookmarks > Manage Bookmarks.

Question 23. What Is The Correct Syntax For Capturing An Event Called “booked Flight” In Event1?

Answer :

s.Activities="event1".

Question 24. Which Is Not Required In Order To Capture Paid Search Keywords?

Answer :

The paid search keywords reviews have to be enabled with the aid of Adobe ClientCare.

Adobe ColdFusion Interview Questions
Question 25. What Is A List Prop?

Answer :

A variable in which you may pass a couple of values in a delimited listing so every fee receives credit score for that page view.

Question 26. What Is The Purpose Of The Pagetype Variable?

Answer :

Captures URLs that cause a 404 Error Page.

Question 27. What Is The Difference Between Participation And Allocation?

Answer :

Participation assigns complete credit and allocation assigns partial credit.

Adobe Flex Actionscript Interview Questions
Question 28. What Is The Proper Syntax To Capture A Product Being Added To The Shopping Cart?

Answer :

s.Activities="scAdd" s.Products=";Adipure 11pro"

Question 29. Which Are Not True About Classifications?

Answer :

Classifications can be carried out to out-of-the-field reviews.

Question 30. What Is The Difference Between Product And Conversion Syntax For Merchandising Variables?

Answer :

Product Syntax is about within the s.Products variable, even as Conversion Syntax isn't always.




CFG