Interview Questions.

Top 100+ Actimize Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Actimize Interview Questions And Answers

Question 1. Explain In Detail About Nice Actimize?

Answer :

It is part of the NICE machine who provide a extensive variety of services that cater toward financial crime prevention, fraud detection, risk management. All those offerings are catered towards the unique businesses and that they function worldwide.

Further, the company presents offerings like actual-time pass-channel fraud prevention, Anti-cash laundering regulations and surveillance solutions which number one tackle fraud payments, any specific marketplace abuse and manifestly for purchaser facts safe.

Question 2. How To Start Nice Toolbar?

Answer :

The following steps will assist you to begin or initiate Nice Toolbar:

Click on Windows Start button
Select Programs > Nice Applications and choose NICE Toolbar
A login window will appear for NICE toolbar
Key in username and password information, NICE Toolbar will seem for the user to apply
HR Management Interview Questions
Question 3. Is The Use Of Nice Monitor?

Answer :

With the help of Nice Monitor, the programs may be used to monitor Live audio.

Question 4. What Is The Use Of Nice Supervision?

Answer :

With the help of NICE Supervision, if there's any failure within the software then the alarms are generated to well known the identical.

HR Management Tutorial
Question five. What Is Model Validation?

Answer :

A model validation is nothing however a hard and fast of instructions or described workflow which sincerely doubles checks whether or not the entire device is functioning because it is meant to be. To be particular a model validation is not anything however a set of processes and set of activities which might be carried out to verify whether or not the fraud fashions are achieved and validate as it is expected to be.

Risk Management Interview Questions
Question 6. What Are The Key Elements That Are Needed For A Model Validation Framework?

Answer :

The key factors that are wanted for a version validation framework are as follows:

First and predominant assessment of conceptual soundness
Ongoing monitoring and process verification to validate the version functionality
Outcome evaluation. It is beneficial for assessment of predicted output vs output came through
Question 7. List Out All The Fraud Consulting Services That Are Included In Nice Actimize?

Answer :

The listing of all fraud consulting services which are protected are as follows:

Constant review of model governance and packages
Feedback, steerage, and pointers primarily based on the model governance
Alert mechanisms
Model validations and trying out help
Data integrity, version trouble reports
Finally, regulatory exam guidance.
Business Coordinator Interview Questions
Question eight. How Does Nice Actimize Fraud Consulting Services Are Helpful For An Organization?

Answer :

With the help of NICE ACTIMIZE fraud consulting offerings the agency could be sorted the subsequent aspects:

They provide professional steering in terms of safety
Insightful and understanding orientated financial propose to the organization in terms of fraud method
Help the employer in defining the fraud control techniques
All the day to day demanding situations and era demanding situations to mitigate the problems are taken care by NICE ACTIMIZE device
Question 9. What Can Be Installed Using Nice Administrator Window Components?

Answer :

With the assist of NICE administrator window additives, it will help to set up customers, servers, loggers, and channels on your systems.

Hr Generalist Interview Questions
Question 10. What Does Data Field Mean In Nice Applications?

Answer :

A information subject is not anything however the fields inside the NICE packages wherein it incorporates statistics about a particular name and other audio segments which might be truely recorded in NICElog machine.

Question 11. What Are The Different Sources Where The Data Fields Are Available?

Answer :

The one of a kind sources where the data fields are to be had to your website online are as follows:

NiceLog system this is related to the telephony switch
Logger statistics fields
NICECLS mapping fields
User-described information
The NICE Administrator has the privilege of enabling and disabling the records fields for viewing, querying and editing.

HR Interview Questions
Question 12. Where Does All The Data Fields On The Site Are Listed? What Is The Process Of Changing The Data Field Name Within The Column?

Answer :

All the statistics fields for the site are indexed below Column. The system of changing a records field call happens below the column itself. If the user desires to change the statistics discipline name then he/she has to double click on on the existing facts discipline name and type in the desired call. This will alternate the facts area name which changed into to be had from the column.

HR Management Interview Questions
Question 13. How Do You Enable And Disable The Data Field In View, Query, Edit Columns For A Specific Site?

Answer :

For a particular website, the consumer might be able to enable and disable the information field for View, Query and Edit columns by using checking the tick container. If the checkbox is ticked then it's miles enabled and if the checkbox is unticked then the facts subject is disabled.

Question 14. How Can You Manage Site Security? What Is The List Of Items That Need To Be Checked?

Answer :

The web page security clearly covers the subsequent items:

Account Lockout records: With this if the user has tried x wide variety of times to get admission to the website. If the consumer has passed or crossed the x number of trials, then the account need to be locked out mechanically.
Displaying Log in records: This will assist the customers to see their login data after they have logged into the account. Also, it'll additionally display the number of tries they have got made to log into the account.
Auto Application lock information: This is after the truth, meaning this manner to shield the account is to set an idle time. If the consumer has crossed a sure variety of mins of idle time then the account will routinely lock the account.
Expanding the playback time: This will permit the user to outline x range of seconds before simply taking note of a playback audio. Usually, it's miles difficult to apprehend the playback audio if it starts offevolved from the recording. Using this option, the person may have a few pause initially which helps them to get geared up after which they could start being attentive to the playback audio.
Dual password necessities set: It is a -step verification manner in which the consumer has to comply with the two steps of verification to access the account statistics.
Question 15. What Does Rts Mean In Nice Loggers?

Answer :

RTS stands for Remote Tape Server. These are used to backup all of the audios which can be truly logged through NICE loggers.

Project Coordinator Interview Questions
Question 16. What Are The Specific Solutions That Are Offered With Actimize Aml Offerings?

Answer :

With the help of Actimize AML answers the enterprise may be benefited:

Suspicious Activity tracking machine
Customer Due diligence
Watchlist filtering




CFG