Interview Questions.

Top 100+ Acer Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Acer Interview Questions And Answers

Question 1. What Is The Maximum Memory Supported On My Aspire R7 Series Notebook?

Answer :

The Aspire R7 collection pocket book can aid as much as 12 GB of memory. The on hand memory slot supports up to 8 GB of DDR3 reminiscence to give you a total of 12 GB.

Question 2. Can The Auto-rotate Feature Be Turned Off?

Answer :

Auto-rotation of the display is one of the modern features available on the Aspire R7 series. This characteristic is needed for screen operation in various modes, and need to not be disabled.

Electrical Engineering Interview Questions
Question three. Can I Adjust The Keyboard Led Back Light?

Answer :

The LED backlit keyboard brightness on the Aspire R7 collection may be adjusted to full, 1/2, or disabled. You can carry out those changes by means of pressing the Fn + F9 keys collectively.

Question four. What Can I Do If The Computer Does Not Respond?

Answer :

The Aspire R7 has a pinhole button to reset the device whilst it now not responds The pinhole is placed on the bottom of the laptop. Insert a paperclip into the hole and press for four seconds to reset the laptop.

Question 5. Can I Play Dvds And Blu-rays On My Aspire R7 Using An External Optical Drive?

Answer :

The Aspire R7 collection supports DVD and Blu-Ray playback via the Acer Media application.

Control Systems-Electrical Engineering Interview Questions
Question 6. How Do I Enable And Disable The Keyboard On My Aspire R7 Series?

Answer :

The Acer Aspire R7 series keyboard may be enabled and disabled by means of urgent the Fn + F10 keys together. If you attempt to use the keyboard while it is disabled you may see an icon of a keyboard with a pink line through it.

Question 7. Where Can I Locate The Serial Number Or Snid On The Aspire R7 Series?

Answer :

The serial variety or SNID may be observed on the hinge of the device. The label is seen in Ezel™ mode or display mode.

Citrix Xen Desktop Interview Questions
Question 8. Can I Connect My Aspire R7 Series To A Lan Or Vga Port?

Answer :

To connect to a LAN or hook up with a VGA reveal, you first have to join the Acer Converter cable to the Acer Converter Port (CP) to your laptop. The Acer converter cable is a one-to-3 cable that gives an Ethernet port, VGA port and a further USB port.

The Acer Mini CP to VGA/LAN/USB converter may be purchased from the Acer Store via looking below Accessories and clicking on Cables.

Question 9. Can I Connect A Display Port Monitor To The Acer Converter Port?

Answer :

The Acer Converter Port makes use of the same bodily port as a Mini Display Port, but is designed to connect with an Acer proprietary cable. If you join a Display Port reveal, Acer cannot guarantee the capability of the display. 

No harm need to arise to both monitor or pocket book via connecting a Mini Display Port cable.

Desktop Engineer Interview Questions
Question 10. How Do The Speakers On My Aspire R7 Series Notebook Work?

Answer :

The Aspire R7 series pocket book is ready with four 2 Watt stereo speakers. These speakers are located inside the four corners on the lowest of the pocket book.

When the Aspire R7 adjustments modes, the internal audio system will trade left and proper orientation to fit that mode. For instance, whilst you are in computer mode and transfer to monitor mode the speaker orientation will exchange.

Note: The function for switching speaker orientation most effective works with the built-in speakers. External audio system will now not switch orientation.

Question 11. Can I Change The Orientation Of My Aspire R7 Series Display In Windows Mobility Center?

Answer :

The photograph in your screen may be rotated with Windows Mobility Center using the keyboard or touchpad. Touchscreen input will handiest be conventional in Touchpad mode.

Storage Area Network Interview Questions
Question 12. Is My Aspire R7 Series Notebook Compatible With 5 Ghz 802.11n Wireless Access Points?

Answer :

The wireless LAN card in the Aspire R7 collection pocket book is well suited with each 2.Four GHz and 5GHz 802.11n gadgets.

Electrical Engineering Interview Questions




CFG