Interview Questions.

Top 100+ Abbreviations Interview Questions And Answers

fluid

Top 100+ Abbreviations Interview Questions And Answers

Question 1. What Does The Medical Abbreviation Aed Mean?

Answer :

AED stands for Automated External Defibrillator.  This is the system used to revive the coronary heart after it has long past into complete arrest.

Question 2. What Does The Medical Abbreviation A.C. Mean?

Answer :

A.C. Stands for before food.  This is used most customarily on prescriptions, telling the affected person while to take the medication.

BioChemistry Interview Questions
Question three. What Does The Medical Abbreviation Asa Mean?

Answer :

ASA stands for aspirin. The “A” is added at the end to distinguish from the various other clinical abbreviations starting with AS.

Question 4. What Does The Medical Abbreviation Bp Mean?

Answer :

BP stands for blood stress.  You’ll most often see this on a affected person report of vital symptoms.

Question five. What Does The Medical Abbreviation Cc Mean?

Answer :

CC stands for cubic centimeter.  Medications are often measured and disbursed using this unit. This isn't always to be burdened with CC (capitalized), which means Chief Complaint.

Biotechnology Interview Questions
Question 6. What Does The Medical Abbreviation Cxr Mean?

Answer :

CXR stands for Chest X-ray. The time period is falling out of use however nonetheless from time to time used.

Question 7. What Does The Medical Abbreviation Doa Mean?

Answer :

DOA stands for lifeless on arrival.  This designation can be used if the individual died at the scene earlier than being transported to the health center or if demise occurs immediately upon being visible via the scientific team of workers.

Environmental Science Interview Questions
Question eight. What Does The Medical Abbreviation Ecg Mean?

Answer :

ECG stands for Electrocardiogram.  Actually, it’s extra popularly referred to as an EKG, even though linguistically, ECG could be extra correct.

Question 9. What Does The Medical Abbreviation Eta Mean?

Answer :

ETA stands for predicted time of arrival. The time period is used, no longer simply among scientific specialists, however also the army and police.

Physics Interview Questions
Question 10. What Does The Medical Abbreviation H/a Mean?

Answer :

H/A stands for headache. Most medical doctors document that this is one of the maximum commonplace “supplying signs” causing human beings to are searching for medical help.

Question 11. What Does The Medical Abbreviation H/o Mean?

Answer :

H/O stands for records of . . . This is normally a brief and quick abbreviation used for intra-residence affected person reviews.

Political technological know-how Interview Questions
Question 12. What Is The Full Form Of "ecb"?

Answer :

External Commercial Borrowing.

BioChemistry Interview Questions
Question 13. What Is The Full Form Of "ubb"?

Answer :

Uniform Balance Book.

Question 14. What Does P.C. Mean?

Answer :

After meals.

Question 15. What Does A.U. Mean?

Answer :

Both ears.

Mathematics Interview Questions
Question 16. What Does Sol Mean?

Answer :

Solution.

Question 17. What Does A.D. Mean?

Answer :

Right ear.

Zoology Interview Questions
Question 18. What Does Im Mean?

Answer :

Intramuscular.

Biotechnology Interview Questions
Question 19. What Does Supp Mean?

Answer :

Suppository.

Question 20. What Does Cap. Mean?

Answer :

Capsule.

Botany Interview Questions
Question 21. What Does Top. Mean?

Answer :

Topical.

Question 22. What Does Pulv? Mean?

Answer :

Powder.

Question 23. What Does P.O. Mean?

Answer :

By mouth.

Pharmacovigilance Interview Questions
Question 24. What Does Gr. Mean?

Answer :

Grain.

Environmental Science Interview Questions
Question 25. What Does D.W. Mean?

Answer :

Distilled water.

Question 26. What Does Tsp Mean?

Answer :

Teaspoon.

Question 27. What Does D.T.D. Mean?

Answer :

Give of such doses.

Physics Interview Questions
Question 28. What Does Sl Mean?

Answer :

Sublingually.

Question 29. What Does B.I.D. Mean?

Answer :

Twice each day.

Question 30. What Does O.U. Mean?

Answer :

Both eyes.

Question 31. What Does Q.I.D. Mean?

Answer :

Four instances per day.

Question 32. What Do Ns Mean?

Answer :

Normal saline.

Question 33. What Does Iv Mean?

Answer :

Intravenous.

Political technology Interview Questions
Question 34. What Does T.I.D. Mean?

Answer :

Three instances a day.

Question 35. What Does G Mean?

Answer :

Gram.

Question 36. What Does P.R. Mean?

Answer :

By rectum.

Mathematics Interview Questions
Question 37. What Does O.S. Mean?

Answer :

Left eye.




CFG