Interview Questions.

IAS Interview Questions and Answers

fluid

IAS Interview Questions and Answers

Q1. How are you able to drop a uncooked egg onto a concrete ground with out cracking it?

Ans: Concrete floors are very hard to crack! (UPSC Topper)

Q2. Adarsh and Anupam two twins born in May, however their birthday is in June viable?

Ans: May is an area call.

Q3. If it took 8 men ten hours to build a wall, how long would it take 4 men to build it? 

Ans: No time in any respect it's miles already built. (UPSC 23 Rank Opted for IFS)

Q4. If you bought up in the morning and will come to recognize which you are pregnant then what is going to you do first?

Ans: I’ll be euphoric and to head first important husband will share this information.

Q5. If you had three apples and four oranges in a single hand and 4 apples and 3 oranges inside the other hand, what would you have?

Ans: Very big arms.(Good one) (UPSC 11 Rank Opted for IPS)

Q6. How can a person live up to 8 days without sleep?

Ans: A man sleeps at night time, then what you want to mattress within the day.

Q7. How are you able to elevate an elephant with one hand? 

Ans: It isn't a problem, considering you'll by no means locate an elephant with one hand. (UPSC Rank 14 Opted for IES)

Q8. Peacock is a hen who does now not lay eggs, then how peacock’s children are born?

Ans: The girl peacock eggs, no longer the male peacock.

Q9. Can You names Wednesday, Friday and Sunday 3 consecutive days without taking their name?

Ans: Yesterday, these days and Tomorrow.

Q10. If you throw a pink stone into the blue sea what it will become? 

Ans: It will Wet or Sink as easy as that. (UPSC IAS Rank 2)

Q11. What looks as if 1/2 apple? 

Ans: The other half of. (UPSC - IAS Topper )

Q12. A cat has 3 children, cat named Their January, February, and March. What is the name of the cat?

Ans: The answer is inside the query. A cat named is ‘What.’

Q13. What can you by no means eat for breakfast ? 

Ans: Dinner.

Q14. If 2 is a organization and 3 is the crowd, then what will be  4 and 5?

Ans: four and five there may be usually 9.

Q15. What passed off whilst wheel became invented ? 

Ans: It prompted a revolution.

HubSpot Video
 

Q16. Bay of Bengal is in which state? 

Ans: Liquid (UPSC 33Rank)

Q17. A killer became sentenced to loss of life. Shown 3 rooms. The first room is on fire second weapons with the killer within the and the 0.33 Tiger, who had now not eaten for three years. What have to he pick out?

Ans: Room range 3, because three years could have died by means of now hungry, lion.

Q18. Eight human beings take 10 hours to build a wall-established, what number of days it might take to four human beings.

Ans: The Wall has already made eight people in 10 hours. No need to make it now.

Q19. If I leave with your sister, what would you do?

Ans: For my sister, I cannot locate as the proper bridesmaid as you.

Q20. James Bond without a parachute after leaping from Aeroplane, is alive, how?

Ans: Because the aircraft became on the runway.

Q21. The Interviewer ordered a cup of espresso for candidate and saved the coffee earlier than the candidate, after which he requested to aspirants, what's before you?

Ans: Candidate right away spoke back “Tea” and He got decided on.

Now you are thinking how and why did he say “TEA” whilst he knows very well that coffee turned into saved earlier than.

(Answer: The query become “What is earlier than you (U – alphabet) Reply changed into “TEA” ( T – alphabet)

Alphabet “T” become before Alphabet “U”.




CFG